Armstoel Como Capiton van Mulleman Meubelen

Armstoel Como Capiton van Mulleman Meubelen

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel armstoel Como Capiton van Mulleman Meubelen
50% KORTING: van €. 545 voor €. 272,50

Merk/fabrikant: Mulleman Meubelen
Kleur/materialen: meubelstof Damsko uni 505 zandkleur, poten zwart 11908 gebeitst
Afmeting: 60 cm B x 90 cm H

Marktplaats>>

De Como armstoel behoort tot de goede basisstukken binnen het interieur door de uitvoering in de zandkleurige stof. De rug van de beide stoel is voorzien van knopen. De capitons zijn altijd ingeboord zodat u een capiton uitstraling krijgt zoals dit origineel bedoeld is. De tapse poot zorgt voor veel elegantie. De rug van de Como is 90 cm hoog en de breedte is 60 cm. Zithoogte van deze armstoel is 48 cm. Er is nog een armstoel beschikbaar in dezelfde bijpassende stof. Ook prima in te zetten als bijzetstoel. Bezorgkosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG