Armstoel Linova Capiton van Mulleman Meubelen

Armstoel Linova Capiton van Mulleman Meubelen

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel armstoel Linova Capiton van Mulleman Meubelen
50% KORTING: van €. 595 voor €. 297,50

Merk/fabrikant: Mullenman Meubelen
Kleur/materialen: meubelstof Damsko uni 505 zandkleur, poten zwart 11908 gebeitst
Afmeting: 60 cm B x 90 cm H

Marktplaats>>

De Linova eetkamerfauteuil is een product uit de serie lifestyle de luxe. De rug van de stoel is voorzien van knopen. De capitons zijn altijd ingeboord zodat u een capiton uitstraling krijgt zoals dit orgineel bedoeld is. De tapse poot zorgt voor veel elegantie. De Linova heeft een volledige europese beukenhouten frame voorzien van een pen en gat constructie in de poot en regel alsmede ingefeesde hoekklossen, waardoor het garant staat voor jaren comfortable zitplezier. De constructie van de zitting is bij de Linova gemaakt om op een juiste houding actief aan de eetkamertafel te zitten. Ook binnen de luxe horeca vind dit model veel respect. De tapse poot zorgt voor veel elegantie. Er zijn nog 3 armstoelen beschikbaar in dezelfde bijpassende stoffen. Leuk om de 4 verschillende armstoelen aan een eetkamer- of vergadertafel te combineren voor een speels effect. Ook prima in te zetten als bijzetstoel. Bezorgkosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2019 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat, Keijser en Co, RAC en Van Rossum. Zie  ook SHOWROOM. en prijzen zijn te vinden op

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in het echt te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG