Bijzet-/salontafel T36D Peter Ghyczy

Bijzet-/salontafel T36D Peter Ghyczy

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel bijzet-/salontafel T36D Peter Ghyczy
50% KORTING: van €. 1.395 voor €. 697,50
Merk/fabrikant: Ghyczy
Ontwerper: Peter Ghyczy
Materialen: messing, nikkel, glas
Afmeting: 60 cm x 60 cm x 45 cm H

Marktplaats>>

Deze prachtige bijzettafel bestaat uit 4 poten met nikkel buizen, messing klemmen en 2 glasplaten van 15mm dik. Door zijn transparantie werkt dit model zeer ruimtelijk. De combinatie van glas met metaal zorgt ervoor dat deze in zeer uiteenlopende interieurstijlen is toe te passen. De huidige glasplaat waaraan de poten geklemd zijn is 60cm x 60cm, wij hebben ook diverse andere afmetingen glasplaten op voorraad die uitgewisseld kunnen worden. Bezorgkosten op aanvraag.

De GHYCZY ontwerpen staan garant voor kwaliteit en levensduur, ze stralen een tijdloos imago uit en zijn herkenbaar aan hun subtiliteit. Een familie verhaal dat gaat over praktisch en functioneel design, waarbinnen materiaal en ambacht twee van de belangrijkste factoren zijn.De meubels zijn subtiel in hun uitstraling, maar soeverein in hun presentatie. De GHYCZY ontwerpen zijn voor ieder moment, cultuur of trend. Opgericht in 1971 door de gerenommeerde architect designer Peter Ghyczy die het klemmen van glasplaten tot een een kunst verheven heeft.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG