Bijzettafel/butler Wangen 38A.0037 Keijser en Co

Bijzettafel/butler Wangen 38A.0037 Keijser en Co

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel bijzettafel/butler Wangen 38A.0037 Keijser en Co
50% KORTING: van €. 935 voor €. 467,50

Merk/fabrikant: Keijser en Co
Materiaal: klei eiken
Afmeting: 50 cm B x 50 cm D x 60 cm H

Marktplaats>>

Prachtige eikenhouten bijzettafel die als u-vorm gebruikt kan worden. Een slag draaien en u schuift het blad ook over de zitting van uw bank heen. Er zijn ook een bijpassende kast en salontafel beschikbaar.

Het Nederlandse interieurmerk Keijser & Co ontwikkelt en fabriceert al 12,5 jaar stijlvolle meubelen met maatwerk als specialiteit. De collectie draagt bij aan prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij Keijser & Co om gaat. Niet alleen bij particuliere woningen maar ook voor een gastvrij interieur in bijvoorbeeld uw hotel of restaurant. Ieder meubelstuk van Keijser & Co is uniek.

Bezorgkosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2019 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat, Keijser en Co, RAC en Van Rossum. Zie voor foto’s pagina SHOWROOM

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in het echt te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG