(boeken)kast LS-0443RVS Landscape/Karat

(boeken)kast LS-0443RVS Landscape/Karat

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel (boeken)kast LS-0443RVS Landscape/Karat
50% KORTING: van €. 1.295 per stuk voor €. 647,50 per stuk (nog 1 stuks op voorraad)

Merk/fabrikant: Landscape/Karat/Heldense Group
Materiaal: eiken kleur walnoot (middenbruin)
Afmeting: 44 cm B x 43 cm D x 216 cm H

Marktplaats>>

Mooie moderne (boeken) kast in middenbruin (walnoot) eiken met  3 legplanken, 1 lade, 1 draaideur. Leuk voor boeken, wijnflessen, decoratie, fotolijstjes of kunst. Er is ook een bijpassende eetkamer-/vergadertafel beschikbaar. Bezorgkosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG