#Corona-proof ondernemen

Beste relatie,

Op dit moment zijn we door de Coronamaatregelen naar alle waarschijnlijkheid meer thuis dan ooit tevoren. Misschien werpt u de komende tijd thuis een kritische blik op uw interieur en concludeert dat er wel eens een frisse wind door mag waaien. Die vertrouwde bank of fauteuil is dringend toe aan een nieuw jasje. U kunt niet goed TV kijken, Netflixen of thuiswerken door hinderlijke schittering in uw beeldscherm.

Een bezoek brengen aan onze vernieuwde showroom of een advies aan huis (of kantoor) is op elk gewenst moment op afspraak mogelijk. We stellen een stalenpakket samen zodat u onze raamdecoratie, zonwering, vloerbedekkingen, gordijn- en meubelstoffen- en zonwering op de plaats van bestemming op kleur en eventuele lichtdoorlatendheid kunt beoordelen. Wij adviseren u graag en nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.
Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom/aan huis/op kantoor>>

U wilt een offerte voor het herstofferen van een bank of fauteuil ontvangen:
1. U neemt contact met ons op om een afspraak te maken voor advies aan huis.
2. U mailt de foto’s van uw vertrouwde zitmeubel inclusief breedte- diepte- en hoogtematen naar info@eurlingsinterieurs.nl Wij vragen u naar materiaal- en kleurvoorkeuren. Zo nodig verwijzen wij u door naar de websites van een van onze partners om deze te bekijken en/of mailen u foto’s van staalmateriaal.
3. U videobelt via Whatsapp met Eugène Eurlings: +31 6 250 849 26. U bekijkt en bespreekt uw zitmeubel(s) samen. U mailt de foto’s van uw vertrouwde zitmeubel inclusief breedte- diepte- en hoogtematen naar info@eurlingsinterieurs.nl Wij vragen u naar materiaal- en kleurvoorkeuren. Zo nodig verwijzen wij u door naar de websites van een van onze partners om deze te bekijken en/of mailen u foto’s van staalmateriaal.
Instructie videobellen via Whatsapp>>
4. U bekijkt onze meubelstoffencollectie online.
5. U mag het zeggen, anders namelijk …

U wilt een offerte voor raamdecoratie, gordijnen, horren of vloerbedekking ontvangen:
1. U neemt contact met ons op om een afspraak te maken voor advies aan huis.
2. U mailt de foto’s van de situatie en eventueel een (foto van) een plattegrond (liefst PDF) naar info@eurlingsinterieurs.nl Wij laten u weten welke maten wij nodig hebben om een vrijblijvende offerte op te stellen. Meestal volstaan breedte- en hoogtematen bij raamdecoratie en horren en lengte- en breedtematen bij vloerbedekking. Wij vragen u naar product-, materiaal- en kleurvoorkeuren. Zo nodig verwijzen wij u door naar de websites van een van onze partners om deze te bekijken en/of mailen u foto’s van staalmateriaal.  Wij bezorgen desgewenst een stalenpakket.
3. U videobelt via Whatsapp met Eugène Eurlings: +31 6 250 849 26. U bekijkt en bespreekt de situatie samen. Wij vragen naar product-, materiaal- en kleurvoorkeuren. U neemt vervolgens bij benadering de maten op die wij nodig hebben om een vrijblijvende offerte op te stellen en mailt deze naar info@eurlingsinterieurs.nl Meestal volstaan breedte- en hoogtematen bij raamdecoratie en horren en lengte- en breedtematen bij vloerbedekking. Zo nodig verwijzen wij u door naar de websites van een van onze partners om staalmateriaal te bekijken. Wij bezorgen desgewenst een stalenpakket.
Instructie videobellen via Whatsapp>>

4. U bekijkt onze gordijnencollectie online.
5. U mag het zeggen, anders namelijk …

U wilt staalmateriaal van raamdecoratie, gordijnen, meubelstoffen, horren of vloerbedekking zien:
1. U neemt contact met ons op om een afspraak te maken voor een interieuradvies aan huis.
1. U mailt uw vraag over staalmateriaal naar info@eurlingsinterieurs.nl Wij verwijzen wij u naar de websites van een van onze partners om deze te bekijken en/of mailen u foto’s van staalmateriaal.
2. Via Whatsapp videobelt u met Eugène Eurlings: +31 6 250 849 26. Hij laat u staalmateriaal digitaal zien.
3. U (video)belt/mailt en beschrijft welke staalmaterialen u wilt zien. Wij stellen een stalenpakket voor u samen en bezorgen dit op een veilige manier op uw thuisadres.
Denk dan bijvoorbeeld aan het samen bepalen van het bezorgmoment en wij laten het stalenpakket bijvoorbeeld in een garage, berging, schuurtje of entreehal achter die u vooraf voor ons opent.
4. U mag het zeggen, anders namelijk …

U geeft akkoord op de offerte en er mag definitief ingemeten worden:
1. U doet een aanbetaling van 25 % en wij komen op korte termijn volgens afspraak bij u thuis langs en nemen op gepaste afstand de definitieve maten op, rekening houdend met de Coronamaatregelen.
2. U mag het zeggen, anders namelijk …

U heeft een bestelling geplaatst:
1. Wij plannen een bezorgafspraak met u en monteren de raamdecoratie/gordijnen/vloerbedekking op een veilige manier in uw woning. Wij nemen de Coronamaatregelen in acht en houden dus afstand.
2. Wij plannen een afspraak met u en bezorgen uw meubel(s) op een veilige manier in uw woning. Wij nemen de Coronamaatregelen in acht en houden dus afstand.
3. Wij plannen een afspraak met u en laten uw meubel(s) op een veilige manier achter in uw garage, berging, schuurtje, entreehal of onder een overkapping die u vooraf voor ons opent of toegankelijk maakt.
4.  Wij slaan de door u bestelde en betaalde producten voor u op, tot het moment dat het u prettig vindt om een bezorgmoment te plannen.
5. U mag het zeggen, anders namelijk …

Gezien de steeds wijzigende omstandigheden, zijn uw suggesties meer dan welkom. Als de Coronamaatregelen wijzigen zullen wij bovenstaande opties uiteraard aanpassen.
Aarzel dus niet om van u te laten horen, ook in deze uitzonderlijke tijden staan wij graag voor u klaar.

Telefonisch: +31-(0)45-5751212
E-mail:  info@eurlingsinterieurs.nl
Videobellen via Whatsapp met Eugène Eurlings: +31-(0)6-250 849 26
Instructie videobellen via Whatsapp>>

Eugène & Maud Eurlings
EURLINGS INTERIEURS