Eetkamer-/vergadertafel THV100x240 van Tables To Love/Karat

Eetkamer-/vergadertafel THV100x240 van Tables To Love/Karat

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel eetkamer-/vergadertafel THV100x240 van Tables To Love/Karat
25% KORTING: van €. 2.982 voor €. 2.236,50

Merk/fabrikant: Tables To Love/Karat/Heldense Group
Materiaal: blad keramiek kleur beton met onderstel massief eiken kleur Amber Oil
Afmeting: 240 cm B x 100 cm D x 76 cm H

Marktplaats>>

Mooie moderne eetkamer- of vergadertafel met een krasvast blad van keramiek in een levendige grijze betonkleur. Het onderstel is van massief eiken in de kleur Amber Oil in een verfijnde afgeschuinde vorm. Bezorgkosten op aanvraag. Innovatief Dutch Design geproduceerd in Nederland, Limburg zelfs, sinds 1964. De Karat collecties omvatten design meubelen om te wonen en te werken met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Met een groot aantal elementen en 8 materialen wordt elk meubelstuk geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. U kunt kiezen uit keramiek, eikenhout én matte, hoogglans lak, (mat)glas in 16 standaardkleuren en meer dan 1.000 RAL-kleuren.
De zeer flexibele kastenwandsystemen worden door middel van losse blokken gecombineerd en afgewerkt met een bodemplaat en een bovenblad. Hierdoor is naast het normale opbergen ook het integreren van een TV-scherm geen probleem. Er is een groot aanbod in tv- en audio-oplossingen variërend van een mooi compact tv-meubel tot een complete home-cinemawand. Geschikt voor alle elektronica-merken.
Karat is specialist in krasvast keramiek met unieke afwerking van de kopse zijden. Door 2 lagen keramiek te versterken met glasvezel-wapening ertussen ontstaat een verfijnde dikte van 7mm. De krasvaste keramiek is niet alleen ideaal voor de bovenbladen van de kasten, maar natuurlijk ook voor de (uittrekbare) eetkamer- en salontafels.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal (Zuid-Limburg) in de loop van 2019 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat, Keijser en Co, RAC en Van Rossum. Zie pagina SHOWROOM

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in het echt te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG