Eetkamertafel Pivot T3456 Ghyczy

Eetkamertafel Pivot T3456 Ghyczy

Opheffingsuitverkoop: showroommodel eetkamertafel Pivot T3456
50% KORTING: van €. 4.595 voor €.2.297,50


Merk/fabrikant: Ghyczy
Ontwerper: Peter Ghyczy – 2010
Kleur/materialen: eiken naturel geolied, RVS en aluminium
Afmeting: 250cm B x 93cm D x 75cm H

Geschikt voor 6-8 personen. Eetkamertafel met 2 massief eiken bovenbladen van 32 mm dik en T-vormig onderstel van RVS met aluminium details. Het frame is gemaakt van buizen van 3cm x 3cm RVS. De 2 bladen zijn uit één stuk eiken gemaakt van bomen van meer dan 150 jaar oud. De GHYCZY ontwerpen staan garant voor kwaliteit en levensduur, ze stralen een tijdloos imago uit en zijn herkenbaar aan hun subtiliteit. Een familie verhaal dat gaat over praktisch en functioneel design, waarbinnen materiaal en ambacht twee van de belangrijkste factoren zijn.De meubels zijn subtiel in hun uitstraling, maar soeverein in hun presentatie. De GHYCZY ontwerpen zijn voor ieder moment, cultuur of trend. Opgericht in 1971 door de gerenommeerde architect designer Peter Ghyczy die het klemmen van glasplaten tot een een kunst verheven heeft. Bezorgkosten op aanvraag. 

Marktplaats>>

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2019 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat, Keijser en Co, RAC en Van Rossum.

Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in het echt te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG