Fauteuil Mobius 63940 Giorgetti inclusief hoofdkussen

Fauteuil Mobius 63940 Giorgetti inclusief hoofdkussen

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel fauteuil Mobius 63940 Giorgetti inclusief hoofdkussen
Van €. 4.295 tegen elk aannemelijk bod

Merk/fabrikant: Giorgetti
Ontwerper: Umberto Asnago – 2016
Kleur/materialen: meubelstof fluweel in kleur aubergine met bies leder, onderstel walnoot
Afmeting: 77cm B x 87cm D x 106cm H

Marktplaats>>

Prachtige fauteuil met hoge rugleuning en los hoofdkussen met verzwaringsgewicht om het op de plaats te houden. Uitgevoerd in warm fluweel. Van ontwerper Umberto Asnago voor het Italiaanse topmerk Giorgetti uit 2016 met actief zitcomfort. Het onderstel is van walnoot. Er is ook een bank in bijpassende stof leverbaar. Bezorgkosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG