Luxaflex: nieuwe collectie Facette Shades

Luxaflex: nieuwe collectie Facette Shades

De Facette Shades van Luxaflex zijn vernieuwd. De sierlijke hardware is nu in lijn met Twist® Shades en Rolgordijnen en heeft een decoratieve aluminium onderlat met bijpassende ronde aluminium einddopjes gekregen. Ook de textielcollectie is opgefrist met actuele kleuren en structuren die bij de huidige trends passen. Én er is nu een budgetlijn beschikbaar.

Luxaflex® Facette® Shades zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op verschillende raamformaten – van smalle banen voor een elegante look tot brede stijlvolle banen. Ze zijn uitgevoerd in prachtige stoffen met mooie kleuren en zachte texturen die sfeer brengen in uw interieur.

Het is een uniek en gepatenteerd ontwerp waarbij twee lagen stof geweven als één stof een zachte uitstraling geven aan uw raamdecoratie. De Facette® Shades werken net als rolgordijnen, u kunt ze snel en gemakkelijk omhoog of naar beneden bewegen in zowel halfopen of dichte stand. U kunt genieten van uw uitzicht, moeiteloos de lichtinval aanpassen of gewoon extra privacy creëren wanneer u dat wilt.

Facette Shades zijn beschikbaar in 100% Trevira CS garens waardoor ze over uitstekende brandwerende eigenschappen beschikken. Ook over kindveiligheid is nagedacht in de vorm slingerstangbediening en kettingspanner. Bij PowerView Motorisation bedient u de Luxaflex raambekleding zelfs met een App op smartphone of tablet, of het nu gaat om een enkel raam of uw hele huis.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Laat een reactie achter