Luxaflex: nieuwe collectie Twist Shades

Luxaflex: nieuwe collectie Twist Shades

De Twist Shades van Luxaflex zijn vernieuwd. Er zijn 9 nieuwe stofkwaliteiten en 30 nieuwe stoffen beschikbaar, de meesten in de voordeligste prijsklasse. Tegenwoordig is deze raamdecoratie leverbaar in diverse transparanties, ook verduisterend. Verrassend zijn de exclusieve  3D “Designer Shapes”. Deze breken invallend licht, wat een verrassend licht- en schaduweffect in het interieur geeft.
Maak uw Twist® Shades persoonlijk door te kiezen voor een design bovenbak in Pearl Chrome of kies voor een stijlvolle wit-, grijs- of zwarttint.

Verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. Twist® Shades bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren.  De Twist® Shades zien er schitterend uit in kamers met zeer grote ramen. Plaats ze naast elkaar om een echt stijlstatement te maken met een fantastische lichtregeling.

Ook over kindveiligheid is nagedacht in de vorm slingerstangbediening en kettingspanner. Bij PowerView Motorisation bedient u de Luxaflex raambekleding zelfs met een App op smartphone of tablet, of het nu gaat om een enkel raam of uw hele huis.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Download hier de brochure >

 

Laat een reactie achter