Winia kastenwanden op maat

In onze showroom vind u Winia kastenwanden op maat. Met de kastinterieurs, schuif-, vouw- en draaideuren kunt u bijvoorbeeld een (inloop)kleerkast, garderobe, scheidingswand, boeken- of tv-kast voor thuis of op kantoor samenstellen.

Kastaccessoires

Maak uw kastwand compleet met een van onze vele kastaccessoires. Of het nu gaat om verlichting, ladegrepen of handige opberghulpen, u mag ze niet missen in uw kast. Onze inzetbakken in diverse afmetingen, materialen en kleuren helpen om uw lades overzichtelijk en opgeruimd te houden. Riemen, stropdassen en sieraden heeft u allemaal eenvoudig en makkelijk geordend binnen handbereik.
Voor onze schuiflades op maat is er ook een elektronisch slot verkrijgbaar. Dit slot kan door middel van een elektronische “sleutelchip” worden geopend.
Wilt u de hoogte van uw kastruimte optimaal benutten, maar bent u zelf niet lang genoeg? Met een kledinglift is het vergroten van uw opbergruimte wel heel gemakkelijk. U trekt de lift naar beneden en heeft uw kleding binnen handbereik.  En wilt u uw outfit controleren, dan hebben wij ook nog een uittrekbare passpiegel voor u.

Verschuifbaar opbergen

Verschuifbaar opbergen, nog redelijk onbekend, is in opkomst. Het is een kastenwand op maat met vernuft. Met dit creatieve en vernieuwende kastidee laten wij een andere en bijzondere manier van opbergen zien. Altijd gemaakt van vloer tot plafond om alle ruimte te benutten, is deze kastenwand een prima alternatief voor bijv. een inloopkast. Een dergelijke wand is een echte eyecatcher in elk interieur en kan bijv. ook heel goed in de woonkamer. Door de verschuifbare elementen heeft u voldoende ruimte voor al uw TV- en audioapparatuur. Ook uw favoriete boeken, cd’s, dvd’s en servies vinden een plaats. Door de gebruikte combinatie van kleuren en materialen krijgt uw schuifkast op maat een exclusieve invulling. Vervangt u bijvoorbeeld het warme houtdecor voor een andere kleur of materiaal dan wordt deze tijdloos en sfeervol of uitgesproken trendy. Zo ontstaat een schuifkast op maat die perfect bij uw woon- en opbergwensen aansluit.

Mocht u prijs stellen op advies aan huis dan is dat uiteraard mogelijk. We inventariseren samen hoeveel hang- en legruimte u voor uw kleding nodig heeft, geven kleuradvies en nemen de maten op om een vrijblijvende offerte en ontwerp te maken.

Een gedeelte van de modellen die op dit moment in onze showroom te vinden zijn, ziet u hieronder. In verband met onze opheffingsuitverkoop profiteert u van 50 tot 75% KORTING. Deze showroommodellen zijn in de getoonde uitvoering direct uit voorraad leverbaar, bezorgkosten op aanvraag.
Uitgebreide omschrijvingen en prijzen: OpheffingsuitverkoopMarktplaats en Facebook.
Het bestellen van nieuwe modellen tegen nieuwprijs blijft natuurlijk ook mogelijk.