Najaarsshow

UITNODIGING NAJAARSSHOW 2018: 3-5 november

Tijdens onze Najaarsshow presenteren wij de laatste nieuwe woonmodetrends.
Onder het genot van een hapje en een drankje hopen wij u te mogen begroeten op:
Zaterdag 3 november                  10.00 – 17.00 uur
KOOPZONDAG 4 november          11.00 – 18.00 uur
Maandag 5 november                  13.00 – 18.00 uur

KOOPZONDAG 25 november        13.00 -17.00 uur

Onze showroom is sfeervol aangekleed met schilderijen van Beppy Heijnens en sculpturen van Jac Janssen. Tassen en mode accessoires van Per Te, balsamico en olijfoliën van PuurOlijf maken het plaatje compleet.

NAJAARSSHOW LOTERIJ

Vind Eurlings Interieurs leuk op Facebook en/of laat uw adresgegevens achter tijdens uw bezoek aan onze Najaarsshow en maak kans op mooie woonaccessoires!

ACTIE BW: meubelstof GRATIS bij Inspiration zitmeubel

De succesvolle collectie Inspiration van BW bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Bij bestelling van een Inspiration zitmeubel krijgt u tot en met 28 februari 2019 de bekledingsstof uit de Jubileumcollectie GRATIS. Met de keuze uit 8 armleuningen en 6 onderstellen bepaalt u zelf of u uw (hoek)bank een tijdloze of juist moderne uitstraling geeft.

Laat u inspireren en stel met de losse elementen als een longchair, zittingen met of zonder armleuning, 3 verschillende hoekoplossingen én een geïntegreerd tafelgedeelte uw droom(hoek)bank samen. In de rugleuning zit een uitklapbare hoofdsteun verstopt, ideaal voor een avondje relaxed film kijken.

Het weldoordachte ontwerp van de losse elementen biedt een perfecte basis voor creëren van individuele oplossingen voor elk interieur.

ACTIE IP Design: 20% korting op Jon Edwards zitmeubel

IPDESIGN geeft tot en met maart 2019 20% KORTING op haar succesvolle Jon Edwards collectie. De modelllijn bestaat uit een hokker, fauteuil, 2-, 2,5- en 3-zits (hoek)bank in 2 dieptes. Hierdoor kunt u lekker loungen of actief zitten met een comfortabele lendensteun. Met de keuze uit 13 armleuningen en 12 onderstellen met een open of dichte onderkant bepaalt u zelf de ‘look and feel’ van uw zitmeubel.

Tussen de rugleuning en het rugkussen kunt u een nekrol steken, ideaal voor een avondje relaxed film kijken. Met de voetjes omhoog maar geen plaats voor een hokker? Er is een uitklapbare voetensteun leverbaar.  Maak het geheel af met een rolmat voor de brede armleuningen waarop u uw kopje koffie met een gerust hart neer kunt zetten zonder dat het eraf wiebelt.

KEIJSER EN CO

Het Nederlandse interieurmerk Keijser & Co ontwikkelt en fabriceert stijlvolle meubelen met maatwerk als specialiteit. De collectie draagt bij aan prettig leven in een stijlvol,  tijdloos en praktisch interieur. De nieuwe collectie Raw combineert ruw eiken met zwart staal. Een prachtige robuuste uitstraling, daardoor enorm gebruiksvriendelijk.

LUXAFLEX

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn alle raamdecoratie en zonweringsproducten ‘live’ te bewonderen. Trek maar eens aan die koorden en kettingen of gebruik de afstandsbediening en app.
U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te beoordelen. We geven daarbij graag advies aan huis en nemen ter plaatse de maten op.

INTERIEURTIPS & TRUCS

Persoonlijk interieuradvies aan huis op basis van plattegronden en moodboards. Maatwerk in raamdecoratie, zonwering en vloerkleden. Zitmeubelen waarbij u zelf de bekleding bepaalt, stof of leder, én waarvan het zitcomfort aan uw wensen aan
te passen is. (Schuifdeur) kasten, dressoirs en tafels die op maat én kleur geleverd worden. Zo zijn nieuwe en bestaande meubelstukken perfect te combineren.

Voor een ‘interieurproefrit’ zetten wij onze showroommodellen graag vrijblijvend bij u thuis op zicht. Interieurarchitect Maud Eurlings helpt u graag om met al deze gereedschappen úw droominterieur te realiseren.

PER TE – JEANNETTE VREULS

De Landgraafse Jeannette Vreuls presenteert tijdens onze Najaarsshow haar tassen en sieradencollectie. JU’STO is een Italiaans tassen merk met een sterke identiteit en zeer internationaal georiënteerd. De designer van deze prachtige tassen is Emanuele Magenta. Hij heeft exclusiviteit hoog in het vaandel staan. Hij weet zijn inspiratie en creativiteit te combineren met de nieuwste trends. De tassen zijn te verkrijgen in een veelvoud aan kleuren, modellen en verschillende stijlen waardoor een brede doelgroep wordt bereikt. De bodies zijn gemaakt van EVA, een zacht, veerkrachtig, waterdicht, licht en praktisch materiaal. Het geweldige van deze tassen is dat het bestaat uit verwisselbare elementen. Dat betekent voor iedere dag een nieuwe look! Elegantie en creativiteit zijn de perfecte woorden om de collectie van JU’STO te omschrijven.

BIBA is een trendy sieradenmerk met een hoog fashion gehalte. Het aanbod aan modellen, stijlen en kleuren is enorm. Zilver, goud, rosé-goud, leer, stoer of lief.  De sieraden passen helemaal in het huidige modebeeld.

PUUR OLIJF

Streek, klimaat, grondsoort en soort olijf bepalen de verschillende smaken, maar ook regionaal zijn er grote verschillen! Olijfolie uit Sicilië bijvoorbeeld smaakt grassig en uit Ligurië komt een zachte olijfolie. Uit ervaring weet Lucie Kuijpers dat de olijfolie met een fruitige artisjoksmaak uit Umbrië met voorsprong favoriet is. Ze heeft veel boeren bezocht, veel olijfolie geproefd en overal smaakt de olijfolie weer anders!
Het soort olijven, de blend, het recept en de persmethode – die vaak van generatie op generatie is doorgegeven – bepalen de smaak. Zo is met haar boeren afgesproken dat Puur Olijf de olie krijgt die komt van olijven die net rijp zijn. Er komt minder olie uit de olijven, maar de smaak is perfect!
Tijdens onze Najaarsshow geeft Astrid Colenbrander tekst en uitleg en kan er uiteraard ook geproefd worden. Aanvullend presenteert zij ook de biologische maaltijdboxen van Willem en Drees

EXPOSITIE VAN BEPPY HEIJNENS EN JAC JANSSEN 

De Voerendaalse Beppy Heijnens volgde ongeveer 6 jaar teken-en schilderlessen bij kunstenares en docente Sandra Hommen, startend bij Welt & Art en later Kunstmest & Co. Haar werk is heel divers, maar kenmerkt zich vooral door het gebruik van sprekende kleuren. Zij werkt het liefst met acryl op doek en gebruikt daarbij gemengde technieken. De schilderijen hebben een grote gelaagdheid, waardoor ze een soms mystieke, sterk tot de verbeelding sprekende sfeer oproepen. Haar werk is figuratief, dan weer non-figuratief. Het menselijke lichaam, en het vrouwenfiguur in het bijzonder is vaak een uitgangspunt.

De in Rimburg geboren Jac Janssen neemt u in zijn keramische en bronzen beelden mee naar het verre verleden van ons bestaan. De beelden die hij laat zien, vinden hun “roots” in lang vervlogen beschavingen. Als tekens van een eeuwigheidsgedachte houden ze als het ware de wacht bij een verborgen wereld. Een voor ons ondenkbare, anonieme werkelijkheid. De kunstenaar put zijn inspiratie dan ook vooral uit de indrukken en “nabeelden” van de reizen die hij onderneemt. De titels die hij zijn werk meegeeft verwijzen naar o.a. godenaanduidingen die ons slechts laten gissen naar hun feitelijke betekenis. De symboliek die hieraan ten grondslag ligt, interpreteert de kunstenaar naar eigen inzicht.
De fysieke en geestelijke kracht die de beelden uitstralen zijn voor hem de belangrijkste drijfveer om tot verbeelding te komen. Het materiaal en brons dat hierbij gebruikt wordt geeft ook al aan dat de eens als berg begonnen, sedimentaire materie past bij de onderwerpen die hij wil verbeelden.

 

BW Inspiration bankKeijser en Co Raw dressoirLuxaflex vouwgordijnen roman shadesKeijser en Co Raw eetkamertafel en kastenIP Design Jon Edwards bank Boss relaxfauteuilsJab Anstoetz moodboard SignatureBeppy Heijnens - Just Dance
PuurOlijfNajaarsshow Per Te Ju'StoBeppy Heijnens - Mysterious