Ronde spiegel D01 met wandplank R11 Ghyczy

Ronde spiegel D01 met wandplank R11 Ghyczy

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel ronde spiegel D01 met wandplank R11 Ghyczy
50% KORTING: van €. 795 voor €. 397,50

Merk/fabrikant: Ghyczy
Ontwerper: Peter Ghyczy
Kleur/materialen: RVS met messing klemmen en spiegel
Afmeting: 100 cm B x 25 cm D, doorsnede spiegel 90 cm

Marktplaats>>

Prachtige spiegel met glazen wandplank op buizen geborsteld RVS met messing details. Mooi in een hal of woonkamer met kunstobject of plant erop. De GHYCZY ontwerpen staan garant voor kwaliteit en levensduur, ze stralen een tijdloos imago uit en zijn herkenbaar aan hun subtiliteit. Een familie verhaal dat gaat over praktisch en functioneel design, waarbinnen materiaal en ambacht twee van de belangrijkste factoren zijn.De meubels zijn subtiel in hun uitstraling, maar soeverein in hun presentatie. De GHYCZY ontwerpen zijn voor ieder moment, cultuur of trend. Opgericht in 1971 door de gerenommeerde architect designer Peter Ghyczy die het klemmen van glasplaten tot een een kunst verheven heeft.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG