Ruimtedeler AC1403 Arts & Crafts Schuitema Furniture

Ruimtedeler AC1403 Arts & Crafts Schuitema Furniture

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel ruimtedeler AC1403 Arts & Crafts Schuitema Furniture
50% KORTING: van €. 4.690 voor €. 2.345

Merk/fabrikant: Schuitema Furniture
Ontwerper: Frits Schuitema
Materiaal: kersen oranje en bruin Desert Lounge/Luxury Club
Afmeting: 151cm B x 156cm H

Marktplaats>>

Prachtige kersenhouten kast. Tegen wand te plaatsen of midden in uw kamer als ruimtedeler. Volledig demontabel. Het meubel heeft 6 decoratieve open vakken en 3 gesloten vakken met deurtjes onderin. De constructielegplanken zijn verstelbaar door de rasterboring in de zijwanden.De details in de zijwanden en deurtjes zijn van aluminium en bruin glas. Ontworpen door Frits Schuitema van Schuitema Furniture die zich steeds door meubelstijlen van weleer liet inspireren, in dit geval door de Artrs & Crafts beweging. Bezorgkosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2019 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat, Keijser en Co, RAC en Van Rossum. Zie onze Eurlings Interieurs NL website voor foto’s op pagina SHOWROOM.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in het echt te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG