Salontafel Unit 41A.0210 Keijser en Co

Salontafel Unit 41A.0210 Keijser en Co

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel salontafel Unit 41A.0210 Keijser en Co
Nieuwprijs €. 3.299: TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD!

Merk/fabrikant: Keijser en Co
Materiaal: klei eiken
Afmeting: 120 cm B x 120 cm D x 40 cm H

Marktplaats>>

Prachtige eikenhouten salontafelonderkast met 8 open vakken. Ideaal voor het opbergen van tijdschriften, boeken en afstandbedieningen. Er zijn ook een bijpassende kast en bijzettafel beschikbaar. Het Nederlandse interieurmerk Keijser & Co ontwikkelt en fabriceert al 12,5 jaar stijlvolle meubelen met maatwerk als specialiteit. De collectie draagt bij aan prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij Keijser & Co om gaat. Niet alleen bij particuliere woningen maar ook voor een gastvrij interieur in bijvoorbeeld uw hotel of restaurant. Ieder meubelstuk van Keijser & Co is uniek. Bezorgkosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG