Kuipstoel 905.L1 Structure van Tonon Italia

Kuipstoel 905.L1 Structure van Tonon Italia

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel kuipstoel Tonon Italia 905.L1 Structure
50% KORTING: van €. 510 voor €. 255

Merk/fabrikant: Tonon Italia
Ontwerper: Mac Stopa
Kleur/materialen: kuip Soft Touch  X09 Zand 3 102
Onderstel: Poten Eiken met chroom
Afmeting: 61cm B x 55cm D x 82cm H

Marktplaats>>

Prachtige zandkleurige stoel. De kuip is van halfzacht polyurethaan schuim met een stalen frame. De buitenkant heeft een mooie structuur die aan diamanten doet denken. Het ontwerp is van Mac Stopa voor het design merk Tonon Italia en won in 2013 de Red Dot Design Award. Geschikt als eetkamer- of vergaderstoel, maar ook in te zetten als bijzetstoel. Bezorgkosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG