TV-dressoir C241 Karat

TV-dressoir C241 Karat

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel tv-dressoir C241 Karat
Nieuwprijs €. 2.395 : TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD!
Merk/fabrikant: Karat/Heldense Group
Afmeting: 240cm B x 38cm H x 51cm D
Materiaal:  MDF matlak lightgrey met een glazen bovenblad in dezelfde kleur

Marktplaats>>

Mooi modern tv-dressoir met 3 draaideuren en 1 inschuifbare klep. Hierachter is alle mogelijke randapparatuur op te bergen. De klep is tijdens gebruik van afstandsbedieningen in te schuiven waardoor u er niet tegenaan loopt. Bezorg- en montagekosten op aanvraag. Er zijn ook 2 bijpassende wandplanken, 1 horizontale hangkast en 2 verticale hangkasten beschikbaar.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG