Uittrekbaar schoenenrek/schoenenlade 63122 Winia

Uittrekbaar schoenenrek/schoenenlade 63122 Winia

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel kleerkast-/garderobeaccessoire uittrekbaar schoenenrek/schoenenlade 63122 Winia
Nieuwprijs € 160: TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD!
Merk/fabrikant: Winia kastenwanden op maat
Materiaal: metaal titaan
Afmeting: 50 cm diep x breedte op maat te maken

Marktplaats>>

Uittrekbaar schoenenrek/schoenenlade om 2 rijen schoenen achter elkaar te plaatsen. Prima toe te passen in een kleerkast, inloopkast of garderobe. Bevestiging van de rails aan de zijwanden van de kast (op ons account zijn meerdere kleerkast-/garderobeaccessoires en complete (inloop)kasten terug te vinden).

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG