Verticale hangkast KA-HV090 van Karat

Verticale hangkast KA-HV090 van Karat

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel verticale hangkast KA-HV090 van Karat
Van € 548 tegen elk aannemelijk bod (2 stuks op voorraad)

Afmeting: 25 cm B x 25 cm D x 90 cm H
Merk/fabrikant: Karat/Heldense Group
Materiaal: MDF matlak middle grey

Mooie moderne verticale hangkast voor het opbergen van bijvoorbeeld cd’s, DVD’s, toiletspullen of make-up. Met onzichtbare beugel aan wand te bevestigen. Er zijn ook een bijpassend dressoir en 2 boeken-/wandplanken beschikbaar. Bezorg- en montagekosten op aanvraag.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG