Vouwdeurkast Winia

Vouwdeurkast Winia

OPHEFFINGSUITVERKOOP: showroommodel vouwdeurkast Winia
50% KORTING: van € 6.995 voor € 3497,50
Merk/fabrikant: Winia kastenwanden op maat
Materiaal: donkergrijs met houtnerf, profielen, plafond- en vloerrails aluminium
Afmeting: 343 cm B x 69 cm D x 249 cm H

Marktplaats>>

Prachtige kleerkast bestaande uit een interieur met 2 vouwdeuren in donkergrijs plaatmateriaal met houtnerf in aluminium frame. Uitgevoerd met legplanken, roedes en 2 lades. Voor een handige klusser eenvoudig naar eigen wens aan te passen. Interieur, schuifdeuren en accessoires eventueel ook los te koop. Bezorgkosten op aanvraag, exclusief montage.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal in de loop van 2020 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat , KFF en Keijser en Co.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Zie SHOWROOM voor meer foto’s van onze showroommodellen. Uitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op  OPHEFFINGSUITVERKOOP.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in werkelijkheid te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG