Wandrek/(hoek)vitrine R16FC Ghyczy

Wandrek/(hoek)vitrine R16FC Ghyczy

Opheffingsuitverkoop: showroommodel wandrek/(hoek)vitrine R16FC Ghyczy
50% KORTING: van €. 2.795 voor €. 1.397,50

Merk/fabrikant: Ghyczy
Ontwerper: Peter Ghyczy
Kleur/materialen: RVS geborsteld frame met messing klemmen en glazen platen
Afmeting: 86 cm B x 50 cm D x 200 cm H

Marktplaats>>

Prachtige modern wandrek van geborsteld RVS met messing klemmen. Geschikt om tegen een wand of in eeh hoek te plaatsen. De 4 glasplaten zijn op elke gewenste hoogte te plaatsen. Mooi voor TV, kunst, planten, boeken etc.

De GHYCZY ontwerpen staan garant voor kwaliteit en levensduur, ze stralen een tijdloos imago uit en zijn herkenbaar aan hun subtiliteit. Een familie verhaal dat gaat over praktisch en functioneel design, waarbinnen materiaal en ambacht twee van de belangrijkste factoren zijn.De meubels zijn subtiel in hun uitstraling, maar soeverein in hun presentatie. De GHYCZY ontwerpen zijn voor ieder moment, cultuur of trend. Opgericht in 1971 door de gerenommeerde architect designer Peter Ghyczy die het klemmen van glasplaten tot een een kunst verheven heeft.

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in Voerendaal (Zuid-Limburg) in de loop van 2019 te sluiten. U profiteert vanaf nu van HOGE KORTINGEN op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat, Keijser en Co, RAC en Van Rossum. Zie onze Eurlings Interieurs NL website voor foto’s op pagina SHOWROOMUitgebreide omschrijvingen en prijzen zijn te vinden op de pagina OPHEFFINGSUITVERKOOP.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in het echt te bekijken.
Openingstijden: di-vr 10.00-18.00 uur, za 10.00-17.00 uur, zo-ma volgens afspraak.

OP = OP
WEG = WEG