Woonmodekleur 2018: Heart Wood

Woonmodekleur 2018: Heart Wood

Voor de 15e keer hebben de specialisten van het AkzoNobel het onderzoek ColourFuturesTM uitgevoerd. De winnaar van het jaar 2018 is Heart Wood. Een grijs-roze tint die je huis warm maakt met een volwassen uitstraling. Samen met diverse internationale designexperts en trendwatchers zagen zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid. Omdat Heart Wood in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende werking kan hebben, is dit de perfecte kleur voor die mondiale trend. Deze kleur brengt je weer in contact  met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Gebruik deze moderne verftint in allerlei kleurcombinaties om verschillende stemmingen te creëren, afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning.

Heart Wood vormt een fijne kleurcombinatie met aardse tinten als bruin, terra, zalm, steenrood en karamel. Hierdoor ontstaat een warme en harmonieuze sfeer in huis. Dit kleurenpalet kan verder worden uitgebreid door goud, messing en koper als accent terug te laten komen in het interieur, zoals een messing kaarsenstandaard met een karamelkleurige kaars of zandkleurige Silhouette® Shades als raamdecoratie. Ook de grillige vormen en aardse structuren van de natuur, zoals bomen, bergen en ravijnen kunnen mooi gecombineerd worden met de trendkleur Heart Wood.

Pinterest>>

Jab Anstoetz Eleganza_M01BW extension range Inspiration AL8_rosa_MünchenZimmer Rohde 17 07 Zimmer Rohde 17 Hodsoll McKenzie 10Heart Wood Luxaflex Silhouettes Heart Wood Luxaflex Plisse Heart Wood Luxaflex Facette Shades Heart Wood Heart Wood 2018 2 Heart Wood 2018

Laat een reactie achter