Welkom bij Eurlings Interieurs
#Corona-proof ondernemen

Het familiebedrijf Eurlings Interieurs BV bestaat al meer dan 105 jaar. Wij leveren en plaatsen meubelen, gordijnen, vloerbedekking, zonwering, slaapsystemen, decoratie en sfeerverlichting voor de particuliere en de zakelijke markt met een uitgebreid servicepakket. Onze interieurarchitect adviseert u graag.

Op deze website vindt u informatie over de collecties in onze showroom van variërend van tijdloos klassiek tot verrassend modern. Van mooi betaalbaar tot prachtig kostbaar. Doordat we meer thuis zijn dan ooit werpt u wellicht een kritische blik op uw interieur en concludeert dat er wel eens een frisse wind door mag waaien. Die vertrouwde bank of fauteuil is dringend toe aan een nieuw jasje. U kunt niet goed TV kijken, Netflixen of thuiswerken door hinderlijke schittering in uw beeldscherm. Een nieuw zonweringsproduct of nieuwe gordijnen bieden dan uitkomst.

Een bezoek brengen aan onze showroom of een advies aan huis is op elk gewenst moment op afspraak mogelijk. U kunt op onderstaande manieren contact met ons opnemen om samen een dag en tijdstip te plannen.

Telefonisch: +31-(0)45-5751212
E-mail:  info@eurlingsinterieurs.nl
Videobellen via Whatsapp met Eugène Eurlings: +31-(0)6-250 849 26
Instructie videobellen via Whatsapp>>

Eugène & Maud Eurlings