Welkom bij Eurlings Interieurs
#Corona-proof ondernemen

 

Op dit moment zijn we naar alle waarschijnlijkheid meer thuis dan ooit tevoren. Voor de veiligheid, om gezond te blijven. Ook wij willen natuurlijk geen onnodige risico’s lopen.

Ondanks dat wilt u misschien last-minute toch nog profiteren van onze OPHEFFINGSUITVERKOOP Al onze showroommodellen zijn nu TE KOOP TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat en Keijser en Co. Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding.  Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.

Misschien werpt u de komende tijd thuis een kritische blik op uw interieur en concludeert dat er wel eens een frisse wind door mag waaien. Die vertrouwde bank of fauteuil is dringend toe aan een nieuw jasje. U kunt door het heerlijke lentezonnetje, dat zich gelukkig niet laat inperken door Corona, niet goed TV kijken, Netflixen of thuiswerken door hinderlijke schittering in uw beeldscherm. Een nieuw zonweringsproduct of nieuwe gordijnen bieden dan uitkomst . Misschien heeft u zelfs al last van ongedierte binnenshuis en wilt u horren laten plaatsen. Dat is allemaal tot nader orde mogelijk, in de loop van 2020 sluiten wij onze deuren definitief en verwijzen wij u door naar onze fabrikanten of een van onze collega’s.

Tot die tijd zijn wij u graag van dienst, ook voor service en onderhoud op eerder door u gekochte artikelen. Zelfs onder deze uitzonderlijke omstandigheden zien wij hier voldoende mogelijkheden toe, met behulp van de nodige (digitale) hulpmiddelen.
Op onze Corona-pagina zetten wij een aantal opties op een rij>>

In verband met het Corona- virus zijn onze openingstijden aangepast:
dinsdag tot en met vrijdag: 13.00-18.00 uur (’s ochtends en ’s avonds volgens afspraak)
zaterdag: 13.00-17.00 uur (’s ochtends en ’s avonds volgens afspraak)
zondag en maandag: gesloten (volgens afspraak)

De afgelopen eeuw bouwden we een geweldige klantenkring op en zullen het persoonlijke contact gaan missen. Zonder u, maar ook onze medewerkers en leveranciers, was meer dan honderd jaar Eurlings Interieurs niet mogelijk geweest. Hartelijk bedankt! We hopen u persoonlijk of digitaal te mogen begroeten tijdens onze OPHEFFINGSUITVERKOOP.

Met vriendelijke groet,

Eugène & Maud Eurlings