Welkom bij Eurlings Interieurs

Van wagenmakerij, aannemersbedrijf en meubelfabriek tot een zaak met raamdecoratie, zonwering, vloerbedekking en natuurlijk meubelen. Dat is in een notendop de geschiedenis van wat nu Eurlings Interieurs in Voerendaal is. De generaties volgden elkaar op en de passie voor interieur bleef. U kunt bij ons terecht voor die ene mooie fauteuil, maar ook voor een compleet nieuw interieur en zelfs een zorgeloze verhuizing waarbij we u op 101 manieren een helpende hand bieden.

Wij leveren en plaatsen meubelen, gordijnen, vloerbedekking, zonwering, slaapsystemen, decoratie en sfeerverlichting. Wij bedienen de particuliere.  en de zakelijke markt en bieden een uitgebreid servicepakket. Op deze website vindt u informatie over de collecties in onze showroom van 1000 m2, variërend van mooi betaalbaar tot prachtig kostbaar. Van tijdloos klassiek tot modern.

Graag nodigen wij u uit om samen te toosten op ons 101-jarig jubileum. Wij hopen u onder het genot van een hapje en een drankje te mogen verwelkomen. Tot ziens bij een (of meerdere) van de activiteiten tijdens onze Jubileumweek van 4 tot en met 13 november?