Welkom bij Eurlings Interieurs
#Corona-proof ondernemen

U kunt nog steeds profiteren van onze OPHEFFINGSUITVERKOOP Al onze showroommodellen zijn nu TE KOOP TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy,  IP Design, Karat en Keijser en Co. Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding.  Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen met 10% korting.

Doordat we meer thuis zijn dan ooit werpt u wellicht een kritische blik op uw interieur en concludeert dat er wel eens een frisse wind door mag waaien. Die vertrouwde bank of fauteuil is dringend toe aan een nieuw jasje. U kunt niet goed TV kijken, Netflixen of thuiswerken door hinderlijke schittering in uw beeldscherm. Een nieuw zonweringsproduct of nieuwe gordijnen bieden dan uitkomst. Dat is allemaal tot nader orde mogelijk, in de loop van 2021 sluiten wij onze deuren definitief en verwijzen wij u door naar onze fabrikanten of een van onze collega’s. Tot die tijd zijn wij u graag van dienst, ook voor service en onderhoud op eerder door u gekochte artikelen.

Bezoek van onze showroom is op elk gewenst moment op afspraak mogelijk. U kunt op onderstaande manieren contact met ons opnemen om samen een dag en tijdstip te plannen.

Telefonisch: +31-(0)45-5751212
E-mail:  info@eurlingsinterieurs.nl
Videobellen via Whatsapp met Eugène Eurlings: +31-(0)6-250 849 26
Instructie videobellen via Whatsapp>>

De afgelopen eeuw bouwden we een geweldige klantenkring op en zullen het persoonlijke contact gaan missen. Zonder u, maar ook onze medewerkers en leveranciers, was meer dan honderd jaar Eurlings Interieurs niet mogelijk geweest. Hartelijk bedankt! We hopen u persoonlijk of digitaal te mogen begroeten tijdens onze OPHEFFINGSUITVERKOOP.

Blijf gezond en houd vol!

Eugène & Maud Eurlings