Welkom bij Eurlings Interieurs

Het familiebedrijf Eurlings Interieurs BV bestaat al meer dan 105 jaar. Wij leveren en plaatsen meubelen, gordijnen, vloerbedekking, zonwering, slaapsystemen, decoratie en sfeerverlichting voor de particuliere en de zakelijke markt met een uitgebreid servicepakket. Onze interieurarchitect adviseert u graag.

Op deze website vindt u informatie over de collecties in onze showroom van variërend van tijdloos klassiek tot verrassend modern. Van mooi betaalbaar tot prachtig kostbaar. Doordat we meer thuis zijn dan ooit werpt u wellicht een kritische blik op uw interieur en concludeert dat er wel eens een frisse wind door mag waaien. Die vertrouwde bank of fauteuil is dringend toe aan een nieuw jasje. U kunt niet goed TV kijken, Netflixen of thuiswerken door hinderlijke schittering in uw beeldscherm. Een nieuw zonweringsproduct of nieuwe gordijnen bieden dan uitkomst.

Een bezoek brengen aan onze vernieuwde showroom of een advies aan huis (of kantoor) is op elk gewenst moment OP AFSPRAAK mogelijk.
Plan een afspraak >>

Als we u thuis of op kantoor bezoeken, stellen we een stalenpakket samen zodat u onze raamdecoratie, zonwering, vloerbedekkingen, gordijn- en meubelstoffen- en zonwering op de plaats van bestemming op kleur en eventuele lichtdoorlatendheid kunt beoordelen. Wij adviseren u graag en nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Telefoon: +31-(0)45-5751212 / +31-(0)6-250 849 26
E-mail:  info@eurlingsinterieurs.nl

Eugène & Maud Eurlings