Welkom bij Eurlings Interieurs

Ons Voerendaalse familiebedrijf Eurlings Interieurs BV bestaat al sinds 1915. Wij leveren en plaatsen meubelen, gordijnen, vloerbedekking, zonwering, slaapsystemen, decoratie en sfeerverlichting voor de particuliere en de zakelijke markt met een uitgebreid servicepakket. Onze interieurarchitect adviseert u graag.

Op deze website vindt u informatie over de collecties in onze stalenkamers van variërend van tijdloos klassiek tot verrassend modern. Van mooi betaalbaar tot prachtig kostbaar. Is het tijd om eens een frisse wind door uw interieur te laten waaien? Die vertrouwde bank of fauteuil is dringend toe aan een nieuw jasje. U kunt niet goed TV kijken, Netflixen of thuiswerken door hinderlijke schittering in uw beeldscherm. Een nieuw zonweringsproduct of nieuwe gordijnen bieden dan uitkomst.

Een bezoek brengen aan onze nieuwe stalenkamers of een advies aan huis (of kantoor) is op elk gewenst moment OP AFSPRAAK mogelijk.
Plan een afspraak>>

Als we u thuis of op kantoor bezoeken, stellen we een stalenpakket samen zodat u onze raamdecoratie, zonwering, vloerbedekkingen, gordijn- en meubelstoffen- en zonwering op de plaats van bestemming op kleur en eventuele lichtdoorlatendheid kunt beoordelen. Wij adviseren u graag en nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Telefoon: +31-(0)45-5751212 / +31-(0)6-250 849 26
E-mail:  info@eurlingsinterieurs.nl

Eugène & Maud Eurlings