Tonon

Tonon Italia is een van de bekendste internationale merken in de wereld van stoelen en tafels, betrouwbaar en synoniem voor design en kwaliteit. Tonon is net zo makkelijk op kantoor toe te passen als thuis.
Het meubilair staat voor goede smaak, gevoeligheid, elegantie en wordt regelmatig gepresenteerd op de internationale top meubelbeurzen zoals Milaan, Keulen, Londen, Rotterdam, Stockholm, Moskou, Kiev, Miami, Las Vegas, Dubai, Bahrein.

De hoogte van een eetkamertafel kan variëren van 72 cm tot 76 cm. De zithoogte van eetkamerstoelen verschilt ook nogal. Wil je twee merken combineren of nieuwe eetkamerstoelen aan je bestaande tafel, probeer dan goed uit of de zithoogte met de tafelhoogte klopt. Om je de kans te geven het zitcomfort daadwerkelijk te testen zet Eurlings Interieurs haar showroommodellen van Tonon graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij je thuis!

Een gedeelte van de modellen die op dit moment in onze showroom te vinden zijn,  ziet u hieronder. Tijdens onze  opheffingsuitverkoop profiteert u van 25 tot 75% KORTING op onze showroommodellen, die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Tonon-stoel UpTonon-stoel Up (2) Tonon-stoel Structure