NIEUWSBRIEF

Per 25 mei 2018 zijn de spelregels rond online privacy in Europa veranderd. We willen u graag laten weten dat we zorgvuldig omgaan met uw gegevens en er alles aan doen om uw vertrouwen niet te beschamen.

Na het invullen van onderstaande velden ontvangt u circa 10 maal per jaar een digitale nieuwsbrief van Eurlings Interieurs met informatie over evenementen, aanbiedingen, kortingen en exposities als uw e-mailadres bij ons bekend is.

Wilt u in de toekomst de digitale nieuwsbrieven  liever niet meer ontvangen? Uitschrijven kan altijd simpel door op de link in de footer te klikken óf een e-mail te sturen naar mailing@eurlingsinterieurs.nl o.v.v. Verwijder mijn e-mailadres.

Het intern bewaren van adresgegevens van bestaande relaties vergemakkelijkt het geven van bijvoorbeeld onderhoudsadviezen met betrekking tot eerdere leveringen of het plaatsen van een nabestelling. Eenmaal per jaar versturen wij per post een uitnodiging voor onze Najaarsshow. Mocht u als vaste klant deze gegevens liever uit ons systeem laten verwijderen dan kan dat door een e-mail te sturen naar maud@eurlingsinterieurs.nl o.v.v. Verwijder mijn klantgegevens.

Nieuwsbrief oktober 2021