Meubelen

In onze showroom vindt u de met zorg geselecteerde meubelcollecties van onze partners variërend van tijdloos klassiek tot modern. Van mooi betaalbaar tot prachtig kostbaar.

Staat uw favoriete merk of model er niet bij? We informeren graag of we dit kunnen leveren of zoeken binnen onze collectie naar een passend alternatief.

Merken:
Bench
Berendsen
BW-Bielefelder Werkstätten
Collection Pierre-John Hutton
Ghyczy
Giorgetti
IP Design
Karat
Keijser & Co
KFF
RAC-Charm Classic
van Rossum Meubelen
Tonon Italia
Winia-kastenwanden op maat

Een gedeelte van de modellen die op dit moment in onze showroom te vinden zijn, ziet u hieronder. In verband met onze opheffingsuitverkoop profiteert u van 50 tot 75% KORTING. Deze showroommodellen zijn in de getoonde uitvoering direct uit voorraad leverbaar, bezorgkosten op aanvraag.
Uitgebreide omschrijvingen en prijzen: OpheffingsuitverkoopMarktplaats en Facebook.
Het bestellen van nieuwe modellen tegen nieuwprijs blijft natuurlijk ook mogelijk.

#Corona-proof ondernemen

U wilt profiteren van de kortingen van 50 tot 75 % op de showroommodellen tijdens  onze opheffingsuitverkoop:
1. U bezoekt onze showroom zolang dat is toegestaan. Wij zullen u op gepaste afstand begroeten en rondleiden, rekening houdend met de Corona-maatregelen.
2. U bekijkt de showroomfoto’s op onze website of Facebook. Details en prijzen van een groot gedeelte vindt u op onze websiteMarktplaats en Facebook-shop
3. U mag het zeggen, anders namelijk …

U heeft een bestelling geplaatst:
1. Wij plannen een afspraak met u en bezorgen uw meubel(s) op een veilige manier in uw woning. Wij nemen de Corona-maatregelen in acht en houden dus afstand.
2. Wij plannen een afspraak met u en laten uw meubel(s) op een veilige manier achter in uw garage, berging, schuurtje, entreehal of onder een overkapping die u vooraf voor ons opent of toegankelijk maakt.
3.  Wij slaan de door u bestelde en betaalde producten voor u op, tot het moment dat het u prettig vindt om een bezorgmoment te plannen.
4. U mag het zeggen, anders namelijk …

Zoals gezegd, wij zijn u ook onder deze uitzonderlijke omstandigheden graag van dienst, blijf gezond!