Slaapsystemen

Bij het inrichten van uw slaapkamer moet er een goede combinatie van comfort en functionaliteit ontstaan die tegelijkertijd mooi oogt. Om er zeker van te zijn dat u een goede keuze maakt is het mogelijk pocketvering, latex, koudschuim en traagschuim matrassen, lattenbodems en boxsprings uit onze showroom thuis te testen.  Naast het slaapsysteem zijn natuurlijk ook de bedombouw, de nachtkastjes, de kleerkast en de stoffering bepalend voor de sfeer. Samen inventariseren we waar u wat betreft bergruimte voor kleding, schoenen en beddengoed precies behoefte aan heeft. Een verduisterende gordijnen of raamdecoratie zorgen voor een goede nachtrust en een zacht tapijt veraangenaamd het uit bed stappen. Een bedsprei passend bij het gordijn maakt het plaatje dan compleet.

Wilt u uw droomslaapkamer eens op papier gezet zien, dan maakt onze interieurarchitect een plattegrond met een voorstel wat betreft indeling, afmeting, kleur- en materiaalkeuze.

Merken:
Giorgetti
Keijser & Co
Loddenkemper
Veldeman Bedding
Winia kastenwanden

Jab Anstoetz SLK SIGNATURE_M01Veldeman-boxspringJab Anstoetz SLK geel Larache_M01Veldeman-lattenbodems2017 Zimmer Rohde Etamine_19Keijser en Co Bedding Round LegJab Anstoetz slk Liseres_M05Keijser en Co Bedding Brooklyn