Slaapsystemen

Bij het inrichten van uw slaapkamer moet er een goede combinatie van comfort en functionaliteit ontstaan die tegelijkertijd mooi oogt. Om er zeker van te zijn dat u een goede keuze maakt is het mogelijk pocketvering, latex, koudschuim en traagschuim matrassen, lattenbodems en boxsprings uit onze showroom thuis te testen.  Naast het slaapsysteem zijn natuurlijk ook de bedombouw, de nachtkastjes, de kleerkast en de stoffering bepalend voor de sfeer. Samen inventariseren we waar u wat betreft bergruimte voor kleding, schoenen en beddengoed precies behoefte aan heeft. Een verduisterende gordijnen of raamdecoratie zorgen voor een goede nachtrust en een zacht tapijt veraangenaamd het uit bed stappen. Een bedsprei passend bij het gordijn maakt het plaatje dan compleet.

Wilt u uw droomslaapkamer eens op papier gezet zien, dan maakt onze interieurarchitect een plattegrond met een voorstel wat betreft indeling, afmeting, kleur- en materiaalkeuze.

Merken:
Giorgetti
Keijser & Co
Loddenkemper
Veldeman Bedding
Winia kastenwanden

Een gedeelte van de modellen die op dit moment in onze showroom te vinden zijn, ziet u hieronder. In verband met onze opheffingsuitverkoop profiteert u van 50 tot 75% KORTING. Deze showroommodellen zijn in de getoonde uitvoering direct uit voorraad leverbaar, bezorgkosten op aanvraag.
Uitgebreide omschrijvingen en prijzen: OpheffingsuitverkoopMarktplaats en Facebook.
Het bestellen van nieuwe modellen tegen nieuwprijs blijft natuurlijk ook mogelijk.