De Millenerpoort

De Millenerpoort Designtapijten: Dutch Design voor elk interieur

De Millenerpoort Design Tapijten is een van de grootste producenten in Nederland op het gebied van ontwerp en fabricage van handgeknoopte, handgetufte en robotgetufte tapijten. Elk tapijt wordt exclusief aan de hand van uw persoonlijke wensen vervaardigd passend aan uw interieur.

De Millenerpoort produceert haar tapijten volledig met medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De fabriek ligt in het Limburgse Sittard-Geleen. Bij de productie wordt van de oudste ambachtelijke technieken, maar ook van de modernste robottechniek gebruik gemaakt om het beste resultaat te realiseren. U bepaalt zelf de vorm, de afmeting de kleuren en het design.

Wanneer u een specifieke kleur niet in onze kleurcollectie vindt dan kunnen de garens in de door u gewenste kleur worden ingekleurd.
In samenwerking met de Nederlandse ontwerpster Danielle Klerkx is de collectie 2018 met enkele speciale ontwerpen uitgebreid.

Een vloerkleed verbetert de samenhang van uw zithoek. Neem de maat van de salontafel, tel er aan alle kanten ongeveer 50cm bij en zet er dan de banken en/of fauteuils tegen aan. Dan heeft u meteen de goede afstand om niet op te hoeven staan om uw kop koffie op tafel te zetten en er kan toch nog iemand voor u langs lopen. Een vloerkleed zal trouwens ook altijd de akoestiek in huis ten goede komen. Het geluid klinkt meteen een stuk vriendelijker.

Om de ideale maat van uw vloerkleed te bepalen leggen we graag vrijblijvend een van onze showroomtapijten van De Millenerpoort op zicht, een ‘interieurproefrit’ bij u thuis. Vanuit het stalenkoffer kan dan samen met onze interieurarchitect de ideale kleursamenstelling bepaald worden. Hiervan maakt De Millenerpoort graag gratis een toefje, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.