Luxaflex raamdecoratie & zonwering

Vandaag de dag staat Luxaflex® Window Styling bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding, en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringsystemen. Voor elke situatie; een dakraam, een erker, een recht, schuin of rond raam; is wel een systeem beschikbaar. Ook over kindveiligheid is nagedacht in de vorm slingerstangbediening en kettingspanner.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Verticale Jaloezieën

Hunter Douglas

Duette & Plissé Shades

luxaflexen jaloezie omslag VB_1298

Horizontale Jaloezieën

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Silhouette Shades

Twist Shades

Horren