Sleutelklaar opgeleverd!

Sleutelklaar opgeleverd!

Verhuizen zonder zorgen?
Laat uw woning sleutelklaar oftewel turnkey opleveren door Eurlings Interieurs!

  • schilderwerk en behangen
  • inpakken, verhuizen en uitpakken
  • herstofferen van bestaande zitmeubelen
  • gordijnen reinigen en/of op maat maken
  • schilderijen ophangen
  • schoonmaken
  • kleur- en interieuradvies
  • leveren en plaatsen van gordijnen, zonwering
  • laminaat, marmoleum, novilon en tapijt

Wij bieden u graag de helpende hand bij het plannen en uitvoeren van alle mogelijke werkzaamheden rondom een ingrijpende en vaak emotionele gebeurtenis in uw leven: een verhuizing. Tijdens het intake gesprek maken we persoonlijk kennis en bekijken waar precies de behoeftes liggen.
Het bestaande meubilair wordt opgemeten. Aan de hand van de plattegrond bekijken wij samen wat er mee kan naar de nieuwe woning. Onze interieurarchitect werkt diverse indelingsvoorstellen uit en geeft advies wat betreft kleuren en materialen. Onze stoffeerders kunnen schilderwerkzaamheden verrichten en behangen. Wij pakken alles in, verhuizen en pakken weer uit. Overtollige huisraad wordt door ons afgevoerd.

Als er aanvulling nodig is wat betreft gordijnen, zonwering, laminaat, marmoleum, novilon, PVC-stroken, tapijt en meubelen dat kan dat uiteraard door ons geleverd en geplaatst worden. Mocht u daar prijs op stellen dan is het mogelijk om bestaande zitmeubelen een make-over te geven en gordijnen die mee mogen naar de nieuwe woning door ons te laten reinigen en/of op maat te maken. Als er sprake is van aanschaf van nieuw meubilair, dan zetten wij onze showroommodellen graag na de verhuizing in de nieuwe woning op zicht. Een soort “interieurproefrit” bij u thuis. U kunt dan op uw gemak bijvoorbeeld het zitcomfort van de bank of fauteuil testen en zo nodig aan laten passen.

Aangezien wij de regie voeren gedurende het hele traject heeft u nog maar één aanspreekpunt.
U kunt uw verhuizing zorgeloos tegemoet zien, we hebben zelfs al regelmatig klanten op vakantie zien gaan tijdens hun verhuisperiode.

Doordat wij met een klein team langere tijd in de nieuwe woning aan het werk zijn, kan het verhuizen verspreid over een aantal dagen gebeuren. Dit wordt als minder stressvol ervaren omdat men ter plaatse kan bekijken welk indelingsvoorstel nu het meest in de smaak valt. Staat alles definitief op zijn plek dan hangen wij schilderijen voor u op en laten de woning netjes schoongemaakt achter.
U bepaalt uiteraard altijd zelf van welke diensten u gebruik wenst te maken.

Interiorquote antique Jab Anstoetz moodboard SIGNATURE_DET02InteriorquoteJab Anstoetz moodboard SIGNATURE_Det04 Interiorquote 21st century Interiorquote Family history Interiorquote curtains lipstick Interiorquote House love home Interiorquote lining curtains