Showroom

Showroom

Onze showroom van 1.000 m2 bestaat uit de textielafdeling met gordijnen en vloerbedekking, de Luxaflex Inspirationshop met raamdecoratie en zonwering, een slaapafdeling en uiteraard de meubelafdeling. Deze zijn verdeeld over 2 etages.

Profiteer nu van onze OPHEFFINGSUITVERKOOP. Al onze showroommodellen zijn nu TE KOOP TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder WerkstätteGhyczyGiorgettiIP DesignKarat en Keijser en Co. D
Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld met prachtige outlet artikelen en beursmodellen van BWIP Design en De Millenerpoort.
Dat betekent dus splinternieuwe meubelen en vloerkleden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere GhyczyGiorgetti, Karat en Keijser en Co. Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding.

De meeste modellen die op dit moment in onze showroom te vinden zijn, ziet u hieronder. Deze showroommodellen zijn in de getoonde uitvoering direct uit voorraad leverbaar, bezorgkosten op aanvraag. Details en prijzen van een groot gedeelte vindt u op onze website, Marktplaats en Facebook-shop Het bestellen van nieuwe modellen tegen nieuwprijs blijft natuurlijk ook mogelijk. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Meer info over Corona-proof ondernemen>>