5-stappenplan van interieuradvies

5-stappenplan van interieuradvies

Het 5-stappenplan geeft aan hoe ons adviestraject ongeveer verloopt. U bepaalt uiteraard zelf op welk moment u tot aanschaf overgaat en of uw nieuwe interieur in één keer of in een aantal fases gerealiseerd gaat worden.

Stap 1:
Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat de functie en de afmeting is van de ruimte die u gaat (her)inrichten. Wilt u er relaxen, eten, werken, slapen, opbergen? Wordt er tv gekeken, muziek geluisterd of aan een computer gewerkt? Wilt u bepaalde bestaande meubelstukken handhaven? Deze informatie is voor onze interieurarchitect het uitgangspunt voor een persoonlijk interieuradvies.

Stap 2: stijlkeuze
Iedereen heeft zo zijn eigen smaak wat betreft vormgeving en stijl. Onze taak is om daar in het interieuradvies nadrukkelijk rekening mee te houden. De collecties in onze showroom variëren van tijdloos klassiek tot modern. Van mooi betaalbaar tot prachtig kostbaar.

Stap 3: plattegrond & op zicht zetten
Als de stijl is bepaald wordt er door onze interieurarchitect een aantal plattegronden gemaakt met indelingsvoorstellen. Daarna kunnen onze showroommodellen op zicht gezet worden. Een interieurproefrit bij u thuis! Vrijblijvend op zicht zetten betekent dus deskundig advies aan huis over afmetingen, combinatiemogelijkheden en aanpassen van het zitcomfort van een bank of fauteuil, een bank of fauteuil.

Stap 4: materiaal- en kleurkeuze
Om de meubelstukken en de stoffering een mooi geheel te laten vormen is ook de materiaalkeuze en de kleurstelling van groot belang. Bij het kiezen van bijpassende gordijnen, tapijt, laminaat, marmoleum of zonwering moet hier dus rekening mee worden gehouden. Het interieuradvies kan daarom ondersteund worden door een sfeercollage met de toe te passen materialen. Of u neemt stalen mee om ze thuis te beoordelen.

Stap 5: finishing touch
Met woonaccessoires als sfeerverlichting, plaids, kussens en kunst kan de gekozen stijl en sfeer nog extra benadrukt worden. Om de puntjes op de i te zetten ontwerpt onze interieurarchitect 100% wollen vloerkleden afgestemd op de kleuren en patronen in gordijn- en meubelstoffen.

Jab Anstoetz moodboard SIGNATURE_Det04InteriorquoteJab Anstoetz moodboard SIGNATURE_DET02 Interiorquote 21st century 2017 Zimmer Rohde moodboard Modern GraphicsInteriorquote antique Interiorquote carpet 2017 Zimmer Rohde moodboard Sophisticated RomanceInteriorquote history future