Gordijn- & meubelstoffen

Gordijn- en meubelstoffen kunnen niet alleen gebruikt worden voor gordijnen of bekleding van zitmeubelen maar ook voor sierkussens, tafellakens, plaids, stoelhoezen, bedspreien en sluimerrollen. Gordijnstoffen kunnen door hun dessin of kleurstelling een klassieke of moderne uitstraling hebben. Dit is nog verder te benadrukken door te kiezen voor plooien, zeilringen, lussen, wave-systeem, draperieën, panelen of vouwgordijnen.

Ook van invloed is het ophangsysteem. Rails en gordijnroedes met sierlijke eindknoppen en embrasse-haken zijn verkrijgbaar in RVS, aluminium, messing, brons en hout. Een groot aantal van deze producten is ook leverbaar met elektrische (afstand)bediening waardoor ze perfect in te passen zijn in Home Automation en Domoticasystemen.

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie interieurstoffen in diverse prijsklassen en stijlen. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Alvast eens digitaal door onze collecties bladeren? Klik dan op de volgende online productfinders van onze partners:
Jab Anstoetz
Kendix
De Ploeg
Sahco
Zimmer + Rohde

#Corona-proof ondernemen>>

 

Interiorquote curtains lipstickInteriorquote curtainsInteriorquote lining curtainsZR_autumn12_print4c_04 ZR_autumn12_print4c_02a Interstil Wave systeem binnenloop 09 Interstil Wave systeem binnenloop 08Interstil Wave systeem binnenloop 06