Gordijn- & meubelstoffen

Gordijn- en meubelstoffen kunnen niet alleen gebruikt worden voor gordijnen of bekleding van zitmeubelen maar ook voor sierkussens, tafellakens, plaids, stoelhoezen, bedspreien en sluimerrollen. Gordijnstoffen kunnen door hun dessin of kleurstelling een klassieke of moderne uitstraling hebben. Dit is nog verder te benadrukken door te kiezen voor plooien, zeilringen, lussen, wave-systeem, draperieën, panelen of vouwgordijnen.

Ook van invloed is het ophangsysteem. Rails en gordijnroedes met sierlijke eindknoppen en embrasse-haken zijn verkrijgbaar in RVS, aluminium, messing, brons en hout. Een groot aantal van deze producten is ook leverbaar met elektrische (afstand)bediening waardoor ze perfect in te passen zijn in Home Automation en Domoticasystemen.

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie interieurstoffen in diverse prijsklassen en stijlen. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Alvast eens digitaal door onze collecties bladeren? Klik dan op de volgende online productfinders van onze partners:
Jab Anstoetz
Kendix
De Ploeg
Sahco
Zimmer + Rohde

#Corona-proof ondernemen>>

U wilt een offerte voor raamdecoratie, gordijnen, horren of vloerbedekking ontvangen:
1. U bezoekt onze showroom zolang dat is toegestaan. Wij zullen u op gepaste afstand begroeten, rondleiden, stalen laten zien en vragen beantwoorden. Wij houden rekening met de Corona-maatregelen.
2. U mailt de foto’s van de situatie naar info@eurlingsinterieurs.nl Wij laten u weten welke maten wij nodig hebben om een vrijblijvende offerte op te stellen. Meestal volstaan breedte- en hoogtematen bij raamdecoratie en horren en lengte- en breedtematen bij vloerbedekking. Wij vragen u naar product-, materiaal- en kleurvoorkeuren. Zo nodig verwijzen wij u door naar de websites van een van onze partners om deze te bekijken en/of mailen u foto’s van staalmateriaal.
3. U videobelt via Whatsapp met Eugène Eurlings: +31 6 250 849 26. U bekijkt en bespreekt de situatie samen. Wij vragen naar product-, materiaal- en kleurvoorkeuren. U neemt vervolgens bij benadering de maten op die wij nodig hebben om een vrijblijvende offerte op te stellen en mailt deze naar info@eurlingsinterieurs.nl Meestal volstaan breedte- en hoogtematen bij raamdecoratie en horren en lengte- en breedtematen bij vloerbedekking. Zo nodig verwijzen wij u door naar de websites van een van onze partners om deze te bekijken.
4. U bekijkt onze gordijnencollectie online (zie de Productfinders hierboven).
5. U mag het zeggen, anders namelijk …

U wilt staalmateriaal van raamdecoratie, gordijnen, meubelstoffen, horren of vloerbedekking zien:
1. U bezoekt onze showroom zolang dat is toegestaan. Wij zullen u op gepaste afstand begroeten, rondleiden, stalen laten zien en vragen beantwoorden. Wij houden rekening met de Corona-maatregelen.
2. U mailt uw vraag over staalmateriaal naar info@eurlingsinterieurs.nl Wij verwijzen wij u naar de websites van een van onze partners om deze te bekijken en/of mailen u foto’s van staalmateriaal.
3. Via Whatsapp videobelt u met Eugène Eurlings: +31 6 250 849 26. Hij laat u staalmateriaal digitaal zien.
4. U (video)belt/mailt en beschrijft welke staalmaterialen u wilt zien. Wij stellen een stalenpakket voor u samen en bezorgen dit op een veilige manier op uw thuisadres.
Denk dan bijvoorbeeld aan het samen bepalen van het bezorgmoment en wij laten het stalenpakket bijvoorbeeld in een garage, berging, schuurtje of entreehal achter die u vooraf voor ons opent.
5. U mag het zeggen, anders namelijk …

U geeft akkoord op de offerte en er mag definitief ingemeten worden:
1. U doet een aanbetaling van 25 % en wij komen op korte termijn volgens afspraak bij u thuis langs en nemen op gepaste afstand de definitieve maten op, rekening houdend met de Corona-maatregelen.
2. U doet een aanbetaling van 25 % en wij komen na opheffing van de Corona- maatregelen volgens afspraak bij u thuis langs en nemen de definitieve maten op.
3. U mag het zeggen, anders namelijk …

U heeft een bestelling geplaatst:
1. U haalt uw bestelde en betaalde product op afspraak in ons magazijn af. Wij nemen de Corona-maatregelen in acht en houden dus afstand.
2. Wij plannen een bezorgafspraak met u en monteren de raamdecoratie/gordijnen/vloerbedekking op een veilige manier in uw woning. Wij nemen de Corona-maatregelen in acht en houden dus afstand.
3.  Wij slaan de door u bestelde en betaalde producten voor u op, tot het moment dat het u prettig vindt om een bezorgmoment te plannen.
4. U mag het zeggen, anders namelijk …

Zoals gezegd, wij zijn u ook onder deze uitzonderlijke omstandigheden graag van dienst, blijf gezond!

 

Interiorquote curtains lipstickInteriorquote curtainsInteriorquote lining curtainsZR_autumn12_print4c_09 ZR_autumn12_print4c_04 ZR_autumn12_print4c_02a Interstil Wave systeem binnenloop 09 Interstil Wave systeem binnenloop 08Interstil Wave systeem binnenloop 06