Keijser & Co

Het Nederlandse interieurmerk Keijser & Co ontwikkelt en fabriceert al 12,5 jaar stijlvolle meubelen met maatwerk als specialiteit. De collectie draagt bij aan prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij Keijser & Co om gaat. Niet alleen bij particuliere woningen maar ook voor een gastvrij interieur in bijvoorbeeld uw hotel of restaurant. Ieder meubelstuk van Keijser & Co is uniek. De maatvoering, afwerking en kleurcombinaties passen zo bij uw stijl en wensen. U kunt kiezen uit talloze meubelstoffen en houtkleuren. Denk daarbij aan verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd in een RAL-kleur.

Om de perfecte maat te bepalen zet Eurlings Interieurs haar Keijser & Co showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!

Keijser en Co dressoir Raw Keijser en Co eetkamertafel en kast Raw Keijser en Co bureau wandtafel Raw Keijser-en-Co-Unit-salontafel Keijser-en-Co-gesloten-kast Keijser-en-Co-boekenkast-roomdivider-Unit Keijser en Co-salontafel Unit Keijser en Co Gesloten kast  (19) Keijser en Co Bedding Manhattan