Keijser en Co

Het Nederlandse interieurmerk Keijser&Co ontwikkelt en fabriceert al 12,5 jaar stijlvolle meubelen met maatwerk als specialiteit. De collectie draagt bij aan prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij Keijser&Co om gaat. Niet alleen bij particuliere woningen maar ook voor een gastvrij interieur in bijvoorbeeld uw hotel of restaurant. Ieder meubelstuk van Keijser&Co is uniek. De maatvoering, afwerking en kleurcombinaties passen zo bij uw stijl en wensen. U kunt kiezen uit talloze meubelstoffen en houtkleuren. Denk daarbij aan verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd in een RAL-kleur.

Om de perfecte maat te bepalen zet Eurlings Interieurs haar Keijser en Co showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!

Benieuwd naar de laatste nieuwe ontwikkelingen van Keijser en Co? Schrijf u dan gratis in voor een bezoek aan de consumentendag in het ETC te Culemborg op zondag 17 september. In dit gebouw is volop interieurinspiratie te vinden, ook van onze partners Jab Anstoetz en Zimmer + Rohde.

Keijser en Co dressoir Raw Keijser en Co eetkamertafel en kast Raw Keijser en Co bureau wandtafel Raw Keijser-en-Co-Unit-salontafel Keijser-en-Co-gesloten-kast Keijser-en-Co-boekenkast-roomdivider-Unit Keijser en Co-salontafel Unit Keijser en Co Gesloten kast  (19) Keijser en Co Bedding Manhattan