IP Design-Interprofil

Zitten, relaxen en liggen verbonden met intelligente functies, dat is wat IP Design en met name haar relaxfauteuils kenmerkt.

Verder kent het merk een aantal zeer succesvolle systeembanken. In onze showroom vind je bijvoorbeeld het model Jon Edwards. Dit is beschikbaar als hokker, fauteuil, 2-, 2,5- en 3-zits bank in 2 dieptes. Hierdoor kun je lekker loungen of actief zitten met een comfortabele lendensteun. Met de keuze uit 13 armleuningen en 12 onderstellen met een open of dichte onderkant bepaal je zelf of je zitmeubel een tijdloze of juist moderne uitstraling geeft. Dat benadruk je vervolgens met de bekleding. IP Design biedt een uitgebreide eigen meubelstoffen- en ledercollectie, maar je kunt ook andere stoffen insturen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.  Tussen de rugleuning en het rugkussen kun je een nekrol steken, ideaal voor een avondje relaxed film kijken.  En krijg je regelmatig logees, maar heb je geen aparte logeerkamer? Dan is er zelfs een slaapbankuitvoering beschikbaar.

Daarnaast is de Jon Edwards ook leverbaar als modulaire bank. Laat u inspireren en stel met de losse elementen als een longchair, zittingen met of zonder armleuning en een hoek  uw droombank samen. Met de voetjes omhoog maar geen plaats voor een hokker? Er is een uitklapbare voetensteun leverbaar.  Maak het geheel af met een rolmat voor de brede armleuningen waarop u uw kopje koffie met een gerust hart neer kunt zetten zonder dat het eraf wiebelt.

ACTIE: 20% KORTING op Jon Edwards zitmeubel>>

Omdat de wensen qua zitcomfort nogal verschillen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een harde of zachte kussenvulling en kunnen zitdiepte en -hoogte aangepast worden. Om u de kans te geven het zitcomfort daadwerkelijk te testen zet Eurlings Interieurs haar showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!

Meer over IP Design tijdens IMM 2018>>

Onze eerste vlog laat zien hoe we u helpen bij het samenstellen van uw droombank van BW of IP:

 

 

IP Design Jon Edwards bank Boss relaxfauteuilsipdesign-jon-edwardsipdesign-jon edwards-Laura_105ipdesign-jon edwardsipdesign-jon edwards hoekbankipdesign-jon edwards bodennahipdesign-jon edwards bodenfreiipdesign_jon-edwards_03Jab Anstoetz IP Design Jon Edwards Merida_M03Jab Anstoetz IP Design Cube Air geel FibreGuard_Francis_M01ipdesign-interprofil-bank jon edwards (3)IP Design-relaxfauteuil BossIP Design eethoek FlowIP Design Cube LoungeIP Design-relaxfauteuil RockyIP Design-systeembank Cube Lounge 2IP Design Cube Air 2IP Design-relaxfauteuil satelliteIP Design-systeembank Cube Lounge 3IP Design-fauteuil VigoIP Design Cube AirIP Design-draaifauteuil BondIP Design-systeembank Cube LoungeIP Design relaxfauteuil Cane

 

ipdesign-interprofil-pure elements-bank oasis