ACTIE: 2e Luxaflex hor 50% korting

Wilt u ongedierte buiten de deur houden? U kunt bij ons terecht voor oprolbare, schuivende, plissé en scharnierende hordeuren en oprolbare en inzethorren voor uw ramen. Wij geven de hele maand mei 50% korting op de 2e hor die u besteld.

  • Meerprijzen, opties en losse onderdelen zijn uitgesloten.
  • Een dubbele Plissé Hordeur wordt gezien als twee producten.
  • De korting wordt berekend op het goedkoopste product. Bij veelvouden van twee (dus bij een ordergrootte vanaf 4 stuks) wordt de korting over de 2 goedkoopste producten verrekend. Bij een ordergrootte van 6 stuks wordt de korting verrekend over de 3 goedkoopste producten etc.).

Een mooie bijkomstigheid: hoe meer horren we in Nederland verkopen, hoe meer klinieken in Malawi door Luxaflex van horren kunnen worden voorzien.

In onze Luxaflex Inspiration Shop diverse horren “live” te bewonderen. Wij geven graag advies aan huis en nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken. Lees verder>>


ACTIE: geniet van geluid met Luxaflex, Ultimate Ears speaker t.w.v. € 99,99 GRATIS

Wist u dat goede raamdecoratie, vooral die waarvan textiel het hoofdbestanddeel is, meer biedt dan zonwering en privacy? Het werkt ook zeker positief op de akoestiek in huis. Draagt raamdecoratie dan bij aan het optimaal genieten van muziek? Wat zeker gaat helpen is de Ultimate Ears UE ROLL 2 speaker t.w.v. € 99,99 , die u in de maand juni GRATIS krijgt bij aanschaf van € 999,- aan  “Rollende” Luxaflex® producten.

U bent van harte welkom in onze Luxaflex Inspiration Shop om de actieproducten  Silhouette, Facette®, Twist® Shades en Luxaflex® Rolgordijnen (m.u.v. Nano) “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of neem de afstandsbediening erbij en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken. Lees verder>>
Ultimate Ears ROLL 2 speaker
De speaker is eenvoudig te verbinden met uw telefoon, tablet of ander device via blue tooth maar onder een waterdicht klepje zit verder een micro-USB poort voor opladen (kabel wordt meegeleverd) en een 3,5 mm jack-poort voor directe connectie met het apparaat. Ultimate Ears is een onderdeel van Logitech en staat bekend om het smaakvolle, eigentijdse design van hun producten. De winkelwaarde van deze compacte en veelzijdige speaker is €99,99. De UE Roll heeft een IPX 7 waardering qua waterdichtheid. Dit betekent gebruik onder de douche of in (zwem)bad geen enkel probleem is. Lekker als u picknickt aan de waterkant!

  • Onbeschaamd geweldig 360º-geluid.
  • Groots, krachtig, prachtig geluid
  • Tot 30 minuten waterdicht tot een diepte van 1 meter
  • Acculevensduur van 10 uur en draadloos bereik van 30 m (100 ft)*
  • Bevestigbaar elastisch koord van mariene kwaliteit
  • Companion-app en ‘over-the-air’ speakerupdates.


OPRUIMING SHOWROOMMODELLEN

Om steeds plaats te maken voor nieuwe collecties zijn een aantal showroommodellen aantrekkelijk geprijsd.
Deze meubels zijn in de afgebeelde uitvoering direct uit voorraad leverbaar.
Klik hier voor de foto’s>>

 

Luxaflex actie rollende producten Ultimate Ears UE ROLL 2-3 Luxaflex actie rollende producten Ultimate Ears UE ROLL 2-2 Luxaflex actie rollende producten Ultimate Ears UE ROLL 2-1 Luxaflex actie rollende producten Ultimate Ears UE ROLL 2luxaflex rolhor IS_1151