Acties & aanbiedingen

ZOMERACTIE: 20% korting op salontafel Beam en Kops van Rossum

Kops hout
Van Rossum is vooral bekend van de tafels en dressoirs met kops houten bladen. De tafelbladen zijn zes centimeter dik en samengesteld uit vierkanten van zeven bij zeven centimeter.  Aan de bovenzijde zijn de jaarringen zichtbaar. Dat geeft een prachtige structuur en uitstraling.  Het toepassen van traditioneel vakmanschap en het respecteren van de natuurlijke krachten van het hout zorgen ervoor dat zij deze bijzondere meubelen kunnen maken.

Beam
De Beam salontafel bestaat uit een stalen onderstel waarop een aantal zware eiken balken rusten. De balken zijn leverbaar in elke gewenste lengte en kleur.  Om te bekijken of het meubel van uw dromen past bij uw eventuele bestaande meubilair en te beoordelen welke afmeting u kunt plaatsen zet Eurlings Interieurs haar showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!Om te bekijken of de tafel van uw dromen past bij uw eventuele bestaande meubilair en te beoordelen welke afmeting u kunt plaatsen zet Eurlings Interieurs haar showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!

Tot en met 30 september geven wij 20% KORTING op de Beam salontafels en alle meubelen uit de Kops collectie.

ZOMERACTIE: GRATIS speaker bij ‘Rollende’ Luxaflex producten

Wist u dat goede raamdecoratie, vooral die waarvan textiel het hoofdbestanddeel is, meer biedt dan zonwering en privacy?
Het werkt ook zeker positief op de akoestiek in huis. Schelle geluiden worden warmer en hinderlijke echo’s verdwijnen. Draagt raamdecoratie dan bij aan het optimaal genieten van muziek? Wat zeker gaat helpen is de Ultimate Ears UE ROLL 2 speaker t.w.v. € 99,99 , die u tot en met 31 augustus GRATIS krijgt bij aanschaf van € 999,- aan  “Rollende” Luxaflex® producten.

U bent van harte welkom in onze Luxaflex Inspiration Shop om de actieproducten  Silhouette, Facette®, Twist® Shades en Rolgordijnen (m.u.v. Nano) “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of neem de afstandsbediening erbij en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.


OPRUIMING SHOWROOMMODELLEN

Om steeds plaats te maken voor nieuwe collecties zijn een aantal showroommodellen aantrekkelijk geprijsd.
Deze meubels zijn in de afgebeelde uitvoering direct uit voorraad leverbaar.
Klik hier voor de foto’s>>

 

van Rossum-kortingvan Rossum-Beam salontafelvan Rossum-Kops eettafel ovaal van Rossum Meubelen- salontafel Beamvan Rossum-Kops eettafel vierkantvan Rossum- Kops eettafel rondvan Rossum Meubelen- tafel Kopsvan Rossum Meubelen- eetkamertafel Kops ovaalvan Rossum-eettafel Kops rond 2Luxaflex actie rollende producten Ultimate Ears UE ROLL 2

 

Luxaflex Twist Rolgordijnen Luxaflex Twist Rolgordijnen Luxaflex Twist Rolgordijnen Luxaflex Twist Rolgordijnen

Luxaflex actie rollende producten Ultimate Ears UE ROLL 2-3