ACTIE IPDESIGN: 20% korting op Jon Edwards zitmeubel

IPDESIGN geeft tot en met maart 2019 20% KORTING op haar succesvolle Jon Edwards collectie. De modelllijn bestaat uit een hokker, fauteuil, 2-, 2,5- en 3-zits bank in 2 dieptes. Hierdoor kunt u lekker loungen of actief zitten met een comfortabele lendensteun. Met de keuze uit 13 armleuningen en 12 onderstellen met een open of dichte onderkant bepaalt u zelf of uw zitmeubel een tijdloze of juist moderne uitstraling geeft. Dat benadrukt u vervolgens met de bekleding. IP Design biedt een uitgebreide eigen meubelstoffen- en ledercollectie waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Tussen de rugleuning en het rugkussen kunt u een nekrol steken, ideaal voor een avondje relaxed film kijken. Met de voetjes omhoog maar geen plaats voor een hokker? Er is een uitklapbare voetensteun leverbaar.  Maak het geheel af met een rolmat voor de brede armleuningen waarop u uw kopje koffie met een gerust hart neer kunt zetten zonder dat het eraf wiebelt.

Daarnaast is de Jon Edwards ook leverbaar als modulaire bank. Laat u inspireren en stel met de losse elementen als een longchair, zittingen met of zonder armleuning en een hoek  uw droombank samen.

Omdat de wensen qua zitcomfort nogal verschillen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een harde of zachte kussenvulling en kunnen zitdiepte en -hoogte aangepast worden. Om u de kans te geven het zitcomfort daadwerkelijk te testen zet Eurlings Interieurs haar showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!

Meer over IPDESIGN>>

ACTIE BW: meubelstof GRATIS bij Inspiration zitmeubel

De succesvolle collectie Inspiration van BW bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Bij bestelling van een Inspiration zitmeubel krijgt u de bekledingsstof uit de Jubileumcollectie tot en met 28 februari 2019 GRATIS. U kunt hierbij kiezen uit wel 11 verschillende stoffen in 100 kleuren.
Stoffenoverzicht

De Inspiration is beschikbaar als hokker, fauteuil, 2-, 2,5- en 3-zits bank in 2 dieptes. Hierdoor kunt u lekker loungen of actief zitten met een comfortabele lendensteun. Met de keuze uit 8 armleuningen en 6 onderstellen bepaalt u zelf of uw zitmeubel een tijdloze of juist moderne uitstraling geeft. Dat benadrukt u vervolgens met de bekleding. In de rugleuning zit een uitklapbare hoofdsteun verstopt, ideaal voor een avondje relaxed film kijken.  En krijgt u regelmatig logees, maar heeft u geen aparte logeerkamer? Dan is er zelfs een slaapbankuitvoering beschikbaar.

Daarnaast doet de Inspiration collectie zijn naam eer aan door de modulaire (hoek)bank. Laat u inspireren en stel met de losse elementen als een longchair, zittingen met of zonder armleuning, 3 verschillende hoekoplossingen én een geïntegreerd tafelgedeelte  je droombank samen. En voor een ontspannende avond kiest u de verstelbare rugleuning waardoor u heerlijk onderuit zakt. Maak het geheel af met een rolmat voor de brede armleuningen waarop u uw kopje koffie met een gerust hart neer kunt zetten zonder dat het eraf wiebelt. Het weldoordachte ontwerp van de elementen biedt dus een perfecte basis voor creëren van individuele oplossingen voor elk interieur.
Modellenoverzicht

Omdat de wensen qua zitcomfort nogal verschillen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een harde of zachte kussenvulling en kunnen zitdiepte en -hoogte aangepast worden. Om u de kans te geven het zitcomfort daadwerkelijk te testen zet Eurlings Interieurs haar showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!

Onze eerste vlog laat zien hoe we u helpen bij het samenstellen van uw droombank van BW of IPDESIGN:

Meer over BW>>

OPRUIMING

Wij gaan weer plaats vrij maken voor nieuwe collecties. Daarom zijn deze zomer een groot aantal showroommodellen van gerenommeerde merken tot wel 70% afgeprijsd. Een klein gedeelte is hieronder al te zien, veel meer aanbiedingen van meubels, showbanen, decoratie-artikelen en vloerkleden vindt u in onze showroom in Voerendaal.

Bench – Berendsen – BW – Ghyczy – Giorgetti – IP Design – Jab Anstoetz – Karat – Keijser en Co – De Millenerpoort – van Rossum
Deze meubels zijn in de afgebeelde uitvoering direct uit voorraad leverbaar.
Facebook-fotoalbum>>

 

ipdesign-interprofil-bank jon edwards (3)BW bank Inspiration_BerlinBW bank Inspiration_039_newBW Inspiration uitklapbare nekkussensteunBW Inspiration plintBW Inspiration armleuning 8BW-Bielefelder Werkstaette-systeembank InspirationBW-Bielefelder Werkstaette-systeembank Inspiration fauteuil KentBW extension range Inspiration_AL2_hoch_München BW Inspiration Sofa_AL7_München BW extension range Inspiration AL8_rosa_München BW extension range Inspiration AL1_AL3_MünchenBW bank Inspiration_Typ3