ACTIE BW: meubelstof GRATIS bij Inspiration zitmeubel

De succesvolle collectie Inspiration van BW bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Bij bestelling van een Inspiration zitmeubel krijgt u de bekledingsstof uit de Jubileumcollectie in 2018 GRATIS. U kunt hierbij kiezen uit wel 11 verschillende stoffen in 100 kleuren.
Stoffenoverzicht

De Inspiration is beschikbaar als hokker, fauteuil, 2-, 2,5- en 3-zits bank in 2 dieptes. Hierdoor kunt u lekker loungen of actief zitten met een comfortabele lendensteun. Met de keuze uit 8 armleuningen en 6 onderstellen bepaalt u zelf of uw zitmeubel een tijdloze of juist moderne uitstraling geeft. Dat benadrukt u vervolgens met de bekleding. In de rugleuning zit een uitklapbare hoofdsteun verstopt, ideaal voor een avondje relaxed film kijken.  En krijgt u regelmatig logees, maar heeft u geen aparte logeerkamer? Dan is er zelfs een slaapbankuitvoering beschikbaar.

Daarnaast doet de Inspiration collectie zijn naam eer aan door de modulaire (hoek)bank. Laat u inspireren en stel met de losse elementen als een longchair, zittingen met of zonder armleuning, 3 verschillende hoekoplossingen én een geïntegreerd tafelgedeelte  je droombank samen. En voor een ontspannende avond kiest u de verstelbare rugleuning waardoor u heerlijk onderuit zakt. Maak het geheel af met een rolmat voor de brede armleuningen waarop u uw kopje koffie met een gerust hart neer kunt zetten zonder dat het eraf wiebelt. Het weldoordachte ontwerp van de elementen biedt dus een perfecte basis voor creëren van individuele oplossingen voor elk interieur.
Modellenoverzicht

Omdat de wensen qua zitcomfort nogal verschillen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een harde of zachte kussenvulling en kunnen zitdiepte en -hoogte aangepast worden. Om u de kans te geven het zitcomfort daadwerkelijk te testen zet Eurlings Interieurs haar showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!

Onze eerste vlog laat zien hoe we u helpen bij het samenstellen van uw droombank van BW of IP:

Meer over BW>>

OPRUIMING SHOWROOMMODELLEN

Om steeds plaats te maken voor nieuwe collecties zijn een aantal showroommodellen aantrekkelijk geprijsd.
Deze meubels zijn in de afgebeelde uitvoering direct uit voorraad leverbaar.
Facebook-fotoalbum>>

 

BW bank Inspiration_BerlinBW bank Inspiration_039_newBW Inspiration uitklapbare nekkussensteunBW Inspiration plintBW Inspiration armleuning 8BW-Bielefelder Werkstaette-systeembank InspirationBW-Bielefelder Werkstaette-systeembank Inspiration fauteuil KentBW extension range Inspiration_AL2_hoch_München BW Inspiration Sofa_AL7_München BW extension range Inspiration AL8_rosa_München BW extension range Inspiration AL1_AL3_MünchenBW bank Inspiration_Typ3