Tot en met 15 mei 2022 tijdelijk 50% korting op de 2e hor van Luxaflex®:

  • De actie geldt op alle complete producten binnen het Luxaflex® Horrenassortiment. Opties en losse onderdelen zijn uitgesloten. Op meerprijzen geldt geen korting.
  • Een dubbele hordeur wordt gezien als twee producten.
  • Je ontvangt op het tweede (goedkoopste) product 50% korting op de adviesverkoopprijs incl. btw, direct van je dealer.
  • De korting wordt berekend over het goedkoopste product. Bij veelvouden van twee (dus bij een ordergrootte vanaf 4 stuks) wordt de korting over de 2 goedkoopste producten verrekend. Bij een ordergrootte van 6 stuks wordt de korting verrekend over de 3 goedkoopste producten etc.

In mei 2022 ontvangt u de slimme én veilige SmartCord® en LiteRise® bedieningen bij Silhouette® Shades en Plissé en Duette® Shades, de LiteRise® bediening bij Horizontale Jaloezieën en Rolgordijnen en de SmartCord® bediening bij Vouwgordijnen zonder meerprijs.

SmartCord® is een oprolbaar bedieningskoord; een eenvoudige, maar effectieve bediening. Kort gezegd is het een intrekbaar koord dat een constante lengte houdt. Hierdoor heeft u geen last van lange slingerende koorden en kunt u uw raambekleding moeiteloos en veilig voor kinderen en huisdieren bedienen.

Zoekt u een koordloos bedieningssysteem? Dan is LiteRise® een goede keuze. Het systeem is heel eenvoudig: u trekt de raambekleding met uw hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Vervolgens blijft de raambekleding hangen in de positie waarin u deze loslaat.

hooikoorts Luxaflex Rolhor Luxaflex Plisse Hordeur