Vloerbedekking & vloerkleden

Vloerbedekking maakt een ruimte compleet en geeft warmte en sfeer. Het is mogelijk om met decoratieve randen te werken of zelfs door patronen of materiaalcombinaties een ruimte in te delen. Dit kan zowel met zachte als met harde vloerbedekking, zoals laminaat, marmoleum, novilon, rubber en PVC-stroken, thuis of op de werkplek. Vergeet ook niet de schoonloopmat om uw vloeren binnen mooi te houden!

Een vloerkleed verbetert de samenhang van uw zithoek. Neem de maat van de salontafel, tel er aan alle kanten ongeveer 50cm bij en zet er dan de banken en/of fauteuils tegen aan. Dan heeft u meteen de goede afstand om niet op te hoeven staan om uw kop koffie op tafel te zetten en er kan toch nog iemand voor u langs lopen. Een vloerkleed zal trouwens ook altijd de akoestiek in huis ten goede komen, het geluid klinkt meteen een stuk vriendelijker.

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie vloerbedekkingen en vloerkleden in diverse prijsklassen en stijlen. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op en beoordelen de ondervloer om een vrijblijvende offerte te maken.

Merken:
Balterio laminaat
Be Home Carpets
Coral schoonloopmatten
Van Besouw tapijt
Desso tapijt
Jab Anstoetz tapijt
Jab Anstoetz LVT PVC-stroken
De Millenerpoort Designtapijten
Nouwens Bogaers

#Corona-proof ondernemen>>

Interiorquote carpet