ZAKELIJK

Eurlings Interieurs vertaalt uw huisstijl graag naar de inrichting van uw bedrijf. Wij leveren kantoormeubilair, gordijnen, vloerbedekking, zonwering, wandbekleding en sfeerverlichting aan bedrijfstakken als horeca, gezondheidszorg, onderwijs en detailhandel met een uitgebreid servicepakket. Onze collecties vertegenwoordigen elke gewenste prijsklasse en stijl.

Wilt u het toekomstige interieur eens op papier gezet zien? Onze interieurarchitect maakt in onderling overleg een plattegrond met een voorstel wat betreft indeling, kleur- en materiaalkeuze. Dit advies kan zo nodig ondersteund worden door een sfeercollage met de toe te passen materialen. Uiteraard vergezeld van een passende en vrijblijvende offerte.

Zelfstandig (interieur)architect of stylist? Laat je ontzorgen door Eurlings Interieurs!
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je kan ontzorgen zodat jij je kunt concentreren op je klant? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek. Als architect blijf jij het aanspreekpunt van je klant en maak je de creatieve keuzes. Als het nodig is voorzien we je graag van stalen en zetten we onze showroommodellen vrijblijvend bij je klant op zicht. Wij verzorgen de inkoop, transport en montage.
Tot ziens in onze showroom? De koffie staat altijd klaar!

Keijser-en-Co-bureau-eetkamertafel-WangenRAC 3van besouw 3801Luxaflex Luxaflex Keijser en Co Home Office karat GB128 + B135 karat buro TR + BB046 +0044 karat B135 + GB128