Luxaflex Duette & Plissé Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar.

Wist u dat de nieuwe collectie plissé shades voor 40% bestaat uit duurzame stoffen gemaakt van gerecycled materiaal (GreenScreen Sea-Tex® en re-life)? Voorheen was dit slechts 2%, een hele verbetering dus. Op deze manier hoeft u geen compromis te sluiten tussen design en duurzaamheid. Onze Duette® en Plissé Shades beschikken verder over kindveilige (bedienings)systemen zoals SmartCord®, LiteRise®, kettingspanner en koordklem.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.