Verticale jaloezieën, lamellen & banners

Verticale Jaloezieën, in de volksmond ook wel lamellen genoemd, zijn en blijven behalve modieus ook bijzonder functioneel. Deze productgroep is bij uitstek geschikt om grote oppervlakten mee te bekleden. U kunt op elk gewenst moment van de dag exact bepalen hoeveel contact met buiten of hoeveel privacy u wenst.  Spelen met licht was nog nooit zo leuk! Verticale Jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes.

Stof: 89, 127 mm
In deze collectie vindt u een rijke keuze aan stoffen en verschillende transparanties, patronen en structuren. Een gewaagd effect ontstaat wanneer een effen kleur gecombineerd wordt met een patroonstof in dezelfde kleur. Het is het proberen waard!

Aluminium 70, 89 mm
U treft een duurzaam en veerkrachtige lamel die verkrijgbaar is in uiteenlopende kleurcombinaties. De lamellen zijn gemaakt van 98% gerecycled aluminium. Het gebruik van gerecycled aluminium kost slechts 5% van de energie die nodig is voor nieuw materiaal en stoot dus 95% minder CO2-uit. In het collectieboek vindt u meer informatie over de duurzaamheid van onze Verticale Jaloezieën.

PVC: 52, 70, 89, 127 mm
Nieuw zijn de verschillende prints, waaronder enkele met een zeer natuurlijke uitstraling. Let ook op de mogelijkheden die pvc lamellen bieden op het gebied van perforatie. Ook de combinatie van twee perforatiepatronen in één lamel zijn mogelijk. Ultieme lichtcontrole!

Afwerking
De stoffen lamellen van 89 en 127 mm worden standaard uitgevoerd met een stijlvolle bodemplaat en een metalen verbindingsketting. Optioneel is de ingesealde bodemplaat, nu verkrijgbaar op veel meer stoffen dan voorheen. Op het staaletiket ziet u of deze optie mogelijk is. Standaard hebben lamellen van aluminium en pvc geen verbindingsketting.

Hardware
De standaard variant van de rail is wit en wordt bediend met een metalen ketting. Optioneel is de kleur aluminium, zwart of bruin verkrijgbaar. Bediening – Koord en ketting is vanaf heden de standaard bediening. – Voor ultiem gebruiksgemak en comfort is PowerView® Motorisation de perfecte keuze. – Monocommando met eindloos ketting en stangbediening zijn optioneel, stangbediening. – Gemotoriseerde bediening om de lamellen te openen, te sluiten en te tuimelen. Onze Verticale Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem.

Oversized lamellen: Banners van Wood & Washi
De Banners van Wood & Washi vormen een variatie op het alom bekende lamelsysteem. In combinatie met verschillende baleinen met aluminium oppervlaktes of met inleg van echt hout verlenen de verticale lamellen de ruimte een bijzonder cachet en laten zij het fascinerende spel van licht en schaduw door. Onze tip: gebruik de vele variatiemogelijkheden van Wood & Washi en combineer verschillende baleinen, dessins en kleurnuances voor een decoratieve paneelverdeling.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden  en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Merken:
Luxaflex
Wood & Washi