Luxaflex Silhouette Shades

Silhouette® Shades transformeren hard, fel zonlicht naar een prettig natuurlijk licht. Ze maken een einde aan hinderlijke schittering in uw TV- of beeldscherm en voorkomen verkleuring van uw vloer of meubilair door schadelijke uv-straling. Silhouette® Shades lijken wel op horizontale jaloezieën (of Luxaflexen), maar dan van textiel. Dit geeft het product een sfeervolle, chique uitstraling. De lichtdoorlatende stoffen lamellen lijken te zweven tussen twee transparante lagen stof. De lamellen zijn eenvoudig te kantelen en zo bepaalt u hoeveel privacy  of hoeveel lichtinval u wenst op welk moment van de dag.

De nieuwe collectie Silhouette Shades bevat o.a. prachtige structuurstoffen, waaronder een French Linen, de linnen look, en Éclair, een katoenen look, die het interieur een rijk beeld geven. Daarnaast is er een verduisterende variant Ombre en de Sunscreen, met screendoek dat in geopende toestand 25% meer warmte tegen houd.

Verder is de instapprijs verlaagd. De lamellen zijn leverbaar in 75mm diep en tot maximaal 3 meter breed. Ook de onderlat is vernieuwd, waardoor het product nog strakker valt. Silhouette® Shades zijn leverbaar met eindloos koordbediening en de kindveilige SmartCord®, LiteRise®.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden en kijk wat er gebeurd.
U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.