Nieuwe collectie Duette® Shades van Luxaflex!

Nieuwe collectie Duette® Shades van Luxaflex!

Deze gloednieuwe collectie is geïnspireerd op de natuurlijk met verschillende kleuren, patronen en duurzame opties. Van warme aardtinten tot zacht wit en zandtinten, je hebt een ruime keuze uit trendy en tijdloze stijlen.

De stijlvolle Duette® Shades vullen de natuur perfect aan. Door het licht te verbeteren, je huis in de winter warmer en in de zomer koeler te houden en je huis het hele jaar door te isoleren, maken Duette® Shades je woning duurzamer. Wat je praktische wensen ook zijn, met de Duette® Shades stoffen kun je het licht prachtig regelen dankzij een keuze in transparanties. Van verduisterende stoffen voor de slaapkamer tot duurzame materialen voor de badkamer of transparante stijlen voor de woonkamer – er is een stijlvolle optie voor elke ruimte, elke gewenste lichtregeling en elke privacybehoefte.

Milieuvriendelijke stoffen
De verantwoorde stoffen die we in Duette® Shades verwerken, zijn Cradle to Cradle Certified™. Door deze producten te kopen maak je voor jouw gezin en het milieu een verantwoorde keuze, omdat deze producten worden gemaakt zonder de natuur uit te buiten. Bij onze Duette® Shade stoffen die volgens de OEKO-TEX® 100-standaard zijn gecertificeerd, zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt in het productieproces. Deze stoffen zijn dus niet schadelijk voor de gezondheid.

Meer weten? Ontdek alle voordelen van de nieuwe collectie in onze inspiratiebrochure. Download hem hier!

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen, dus maak snel een showroomafspraak. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden  of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.