Rolgordijnen

In de basis zijn er vier varianten: lichtdoorlatende, transparante, semi-transparante en verduisterende rolgordijnen. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëer je een gefilterde lichtinval en met verduisterende rolgordijnen verduistert u een ruimte in een handomdraai. Verduisterende rolgordijnen zijn vooral ideaal voor slaapkamers, maar ook voor kantoren waar presentaties gegeven worden met beeldschermen. De twee andere opties bieden je de mogelijkheid te spelen met licht. En er is keuze genoeg want de collectie bestaat uit meer dan 300 doeken. Zo weet u zeker dat u met onze verduisterende rolgordijnen voldoende rust krijgt.

Zonwerende rolgordijnen bieden u precies de privacy die je wenst. Omdat u de hoogte van het rolgordijn eenvoudig kunt afstellen, bepaalt u zelf in hoeverre mensen die buiten zijn naar binnen kunnen kijken.

Het gebruiksgemak is absoluut één van de voordelen van een rolgordijn. Door middel van een ketting, een handgreep (LiteRise®) kunt u het rolgordijn eenvoudig bedienen.|

Zonwerende rolgordijnen op maat bieden verder goede isolatie. In de zomer houden ze de hitte buiten en in de winter de warmte binnen. U kunt rolgordijnen ook combineren met gordijnen waardoor je een gelaagd effect krijgt (layering). Lekker verduisterend en ook nog eens energiebesparend.

Prachtig: de exclusieve Luxaflex Lightline® rolgordijnen zijn een must voor de designliefhebber. Ze creëren een zacht licht dat gelijkmatig over de oppervlakte wordt verdeeld en de dessins zorgen voor een extra dimensie. Natuurlijk geheel op maat naar uw smaak gemaakt.

Praktisch: het duurzame materiaal van Luxaflex Lightline® rolgordijnen is bestand tegen vocht, dus ideaal voor badkamers, keukens en andere ruimtes waar vocht kan ontstaan. Het rolgordijn reinigt u eenvoudig met een vochtige spons.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn diverse rolgordijnen “live” te bewonderen. Er zijn vele varianten mogelijk in met diverse bedieningsopties. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Merken:
Luxaflex
Wood & Washi