Project pimpbeurt Sintermeertencollege

Project pimpbeurt Sintermeertencollege

Na bijna 25 jaar was het gebouw van het Sintermeertencollege toe aan een ‘pimpbeurt’, zoals de opdrachtgever dat zo mooi omschreef. De vrij zakelijke uitstraling mocht wat kleurrijker. Aan interieurarchitect Maud Eurlings van Eurlings Interieurs én oud-leerling de taak om ideeën aan te dragen.

Door de wanden een kleurtje te geven is nu zichtbaar in welke vleugel je je bevindt, rood-oranje-geel is de Oost-gang  en rood-paars-blauw is Noord-gang. Uitgangspunt is de kleurencirkel van Itten. In de garderobe is deze kleurstelling ook verwerkt in de deurtjes van de lockers. In de kantine zijn al deze kleuren toegepast in akoestische panelen zodat het geluid prettiger klinkt.

De deuren van de klaslokalen waren links en rechts wat beschadigd, door een deursticker aan te brengen wordt door de beeldmerken duidelijk om welk vakgebied het gaat. Ook het nieuwe logo en het lokaalnummer zijn erin verwerkt. Vormgeving en uitvoering in samenwerking met Judith Eurlings van Query Design en Maurice Sanders van Zuid Projecten.

Er liggen nog een aantal ideeën op de plank die de komende tijd uitgevoerd gaan worden, dus work in progress.
Project Sintermeertencollege Kleurencirkel van Itten Project Sintermeertencollege deurbestickering Project Sintermeertencollege lockerbestickering Project Sintermeertencollege deurbestickering toiletten Sintermeerten inhammen deurbestickering paars en marmoleum aanzichten Project Sintermeertencollege deurbestickering 2 Sintermeerten entree wall of fame richting gang oost vooraanzicht Sintermeerten gymzaal akoestische platen silhouetten copy Sintermeerten leslokalen achterwanden biologie dna foto

Laat een reactie achter