Lifestyle in Limburg maart 2018

Lifestyle in Limburg maart 2018

Heeft u ons artikel in de Lifestyle in Limburg van maart 2018 al gezien? U vindt ons op pagina 52 en 53.
Lees hier het hele magazine>>

Eurlings Interieurs is een familiebedrijf dat 101 jaar bestaat. In 1915 startte Harry Eurlings een kleine wagenmakerij. Later werd er een timmerfabriek bij gebouwd waar Frans Eurlings meubels fabriceerde. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 3e en 4e generatie, vader  Eugène en dochter Maud Eurlings. Zij staan samen garant voor een persoonlijk interieuradvies. Tegenwoordig kunt u er terecht voor meubelen, gordijnen, vloerbedekking, zonwering, slaapsystemen, decoratie en sfeerverlichting. Zelfs als u zorgeloos wilt verhuizen staan ze graag voor u klaar met hun nieuwe service, het sleutelklaar opleveren van uw woning.

Verhuizen zonder zorgen? “Sleutelklaar opgeleverd door Eurlings Interieurs”
“Wij bieden onze klanten graag de helpende hand bij het plannen en uitvoeren van alle mogelijke werkzaamheden rondom een ingrijpende en vaak emotionele gebeurtenis in hun leven: een verhuizing” vertelt interieurarchitect Maud Eurlings. “Tijdens een intake gesprek maken we persoonlijk kennis en bekijken waar precies de behoeftes liggen. De bestaande meubels worden opgemeten. Aan de hand van de plattegrond bekijken wij samen wat er mee kan naar de nieuwe woning. Ik werk dan diverse indelingsvoorstellen uit en geef kleur- en materiaaladvies. Als dat nodig is kunnen onze stoffeerders schilderen en behangen. Zij pakken ook alles in, verhuizen en pakken weer uit. Soms blijven er spullen over, dan zorgen wij dat die opgeruimd worden. Als er aanvulling nodig is op het gebied van gordijnen, zonwering, laminaat, marmoleum, novilon, PVC-stroken, tapijt en meubelen dan kan dat natuurlijk ook door ons geleverd worden. Zelfs een make-over voor die ene lievelingsfauteuil of bank en het reinigen en vermaken van gordijnen is mogelijk. Aangezien wij de regie voeren tijdens het hele traject heeft de klant nog maar één aanspreekpunt.”

Eugène vult aan: “Doordat wij met een klein team langere tijd in de nieuwe woning aan het werk zijn, kan het verhuizen verspreid over een aantal dagen gebeuren. Dit wordt als minder stressvol ervaren omdat de klant ter plaatse kan bekijken welk indelingsvoorstel nu het best bevalt. Staat alles definitief op zijn plek dan hangen wij schilderijen op en laten de woning netjes schoongemaakt achter.”
Uiteraard bepaalt de klant altijd zelf van welke diensten hij of zij gebruik wilt te maken. “We hebben zelfs al regelmatig klanten op vakantie zien gaan tijdens hun verhuizing of opknapbeurt van hun woning.” vertelt Eugène lachend.

“PowerView® Motorisation – Smart shades that simplify your life”
Dat fijne gevoel, als het zonlicht weer door uw ramen binnenvalt… De lente komt eraan! Tijd om na te denken over oplossingen waarmee u bepaalt  hoeveel lichtinval en privacy u wenst op welk moment van de dag. Zonwering houdt uw huis in de zomer koel en voorkomt hinderlijke schittering in computer- of tv scherm. Daarnaast beschermt het uw houten vloer en meubilair, leder en meubelstoffen tegen verkleuring.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en kettingen, neem de afstandsbediening of de PowerView app op de smartphone erbij en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.


ACTIE BW: meubelstof GRATIS bij Inspiration zitmeubel
De succesvolle collectie Inspiration van Bielefelder Werkstaetten bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Bij bestelling van een Inspiration zitmeubel krijgt u de bekledingsstof uit de Jubileumcollectie in 2018 GRATIS. 

De Inspiration is beschikbaar als hokker, fauteuil, 2-, 2,5- en 3-zits bank in 2 dieptes. Hierdoor kunt u lekker loungen of actief zitten met een comfortabele lendensteun. Met de keuze uit 8 armleuningen en 6 onderstellen bepaalt u zelf of uw zitmeubel een tijdloze of juist moderne uitstraling geeft. Dat benadrukt u vervolgens met de bekleding. In de rugleuning zit een uitklapbare hoofdsteun verstopt, ideaal voor een avondje relaxed film kijken.  En krijgt u regelmatig logees, maar heeft u geen aparte logeerkamer? Dan is er zelfs een slaapbankuitvoering beschikbaar.

Daarnaast doet de Inspiration collectie zijn naam eer aan door de modulaire (hoek)bank. Laat u inspireren en stel met de losse elementen als een longchair, zittingen met of zonder armleuning, 3 verschillende hoekoplossingen én een geïntegreerd tafelgedeelte  je droombank samen. En voor een ontspannende avond kiest u de verstelbare rugleuning waardoor u heerlijk onderuit zakt. Maak het geheel af met een rolmat voor de brede armleuningen waarop u uw kopje koffie met een gerust hart neer kunt zetten zonder dat het eraf wiebelt. Het weldoordachte ontwerp van de elementen biedt dus een perfecte basis voor creëren van individuele oplossingen voor elk interieur.

Omdat de wensen qua zitcomfort nogal verschillen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een harde of zachte kussenvulling en kunnen zitdiepte en -hoogte aangepast worden. Om u de kans te geven het zitcomfort daadwerkelijk te testen zet Eurlings Interieurs haar showroommodellen graag vrijblijvend op zicht. Een “interieurproefrit” bij u thuis!

WINIA KASTENWANDEN OP MAAT
In onze showroom vind u Winia kastenwanden op maat. Met de kastinterieurs, schuif-, vouw- en draaideuren kunt u bijvoorbeeld een (inloop)kleerkast, garderobe, boeken- of tv-kast samenstellen.

Met accessoires als garderobestangen met verlichting, uitrekbare legplanken, lades, stropdas-, schoen- en riemrekken maakt u het kastinterieur compleet.
Mocht u prijs stellen op advies aan huis dan is dat uiteraard mogelijk. We inventariseren samen hoeveel hang- en legruimte u voor uw kleding nodig heeft, geven kleuradvies en nemen de maten op om een vrijblijvende offerte en ontwerp te maken.

TWEEDE PAASDAG OPEN 13.00-17.00 UUR
U bent van harte welkom in onze showroom op onze KOOPZONDAG TWEEDE PAASDAG 2 april van 13.00 -17.00 uur. We vertellen u graag meer over de nieuwste woonmodetrends.Binnenhuisarchitect Maud Eurlings begeleidt u graag bij het samenstellen van uw droominterieur. Voor alle bezoekers staat een gratis tasje vol wooninspiratie klaar!

Vind Eurlings Interieurs leuk op Facebook en/of laat uw adresgegevens achter tijdens uw bezoek aan onze showroom en maak kans op mooie woonaccessoires!

Eurlings Interieurs is o.a. dealer van:
Besouw  / Charm Classic / Desso / Ghyczy / Giorgetti / Jab Anstoetz / Karat / Keijser & Co / Kendix / Luxaflex / Mulleman / De Ploeg / RAC van Rossum / Sahco / Tonon

Lifestyle in Limburg maart 2018 HeuvellandLifestyle in Limburg maart 2018

Lifestyle in Limburg artikel maart 2018 Lifestyle in Limburg april 2017 Eurlings Interieurs Eugene en Maud Lifestyle in Limburg april 2017 8 Eurlings Interieurs Luxaflex Pebbles Lifestyle in Limburg april 2017 7 Eurlings Interieurs Luxaflex PowerView

Keijser en Co eetkamertafel en kast Raw Keijser en Co dressoir RawBW extension range Inspiration AL8_rosa_MünchenWinia-140715-053cdo-800x600BW Bellini 2

Laat een reactie achter