Luxaflex: nieuwe collectie houten jaloezieën

Luxaflex: nieuwe collectie houten jaloezieën

Vanaf nu te zien onze Luxaflex Inspiration Shop: de nieuwe collectie Luxaflex® Houten Jaloezieën collectie.

Shine, splash en art
Traditionele houten jaloezieën worden nog verder verfijnd met de nieuwe afwerkingen Shine, Splash en Art. Deze nieuwe afwerkingen zijn subtiele wijzigingen die een compleet andere uitstraling kunnen geven aan je interieur wanneer het zonlicht erdoorheen schijnt. Shine lamellen zijn voorzien van een sterke glanslaag en geven het interieur een luxueuze uitstraling. Splash lamellen geven dankzij een willekeurig patroon van verfspatten juist een speels en licht effect. De Art lamellen zijn handgeverfd en hebben een opvallend en artistiek kleurverloop. Zo zijn er bijvoorbeeld ‘dip-dye’- varianten waarbij de bovenste helft van de latten witgelakt zijn en de onderste helft de ruwe houtkleur behouden.

Bredere latten: rust en luxe
Alle lamellen zijn nu ook beschikbaar in de 50 en 70 millimeter variant, zodat raampartijen tot wel drie meter breed kunnen worden overbrugd. De bredere lamellen geven een hele luxueuze uitstraling aan klassieke huizen. In moderne huizen met veel materialen en prints zorgen deze bredere latten juist voor rust waardoor de details beter uitkomen. Alle jaloezieën zijn leverbaar met een mono-commando kettingbediening, die zorgt voor een lichte bediening, ook bij grotere oppervlakken.

De houten jaloezieën van Luxaflex zijn gemaakt van de beste houtsoorten die verantwoord zijn ingekocht en duurzaam gegroeid zijn in beheerde bossen.  De houtimitaties zijn zelfs waterafstotend en geschikt voor vochtige ruimtes.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn alle raamdecoratie producten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd.
U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Laat een reactie achter