Karat+ kasten en Karat Tables to love

Innovatief Dutch Design geproduceerd in Nederland, Limburg zelfs, sinds 1964.  De Karat collecties omvatten design meubelen om te wonen en te werken met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Met een groot aantal elementen en 8 materialen wordt elk meubelstuk geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. U kunt kiezen uit keramiek, eikenhout én matte, hoogglans lak, (mat)glas in 16 standaardkleuren en meer dan 1.000 RAL-kleuren.

De zeer flexibele kastenwandsystemen worden door middel van losse blokken gecombineerd en afgewerkt met een bodemplaat en een bovenblad. Hierdoor is naast het normale opbergen ook het integreren van een TV-scherm geen probleem. Er is een groot aanbod in tv- en audio-oplossingen variërend van een mooi compact tv-meubel tot een complete home-cinemawand. Geschikt voor alle elektronica-merken.

Karat is specialist in krasvast keramiek met unieke afwerking van de kopse zijden. Door 2 lagen keramiek te versterken met glasvezel-wapening ertussen ontstaat een verfijnde dikte van 7mm. De krasvaste keramiek is niet alleen ideaal voor de bovenbladen van de kasten, maar natuurlijk ook voor de (uittrekbare) eetkamer- en salontafels.

Een gedeelte van de modellen die op dit moment in onze showroom te vinden zijn, ziet u hieronder. Deze showroommodellen zijn in de getoonde uitvoering direct uit voorraad leverbaar, bezorgkosten op aanvraag.
Uitgebreide omschrijvingen en prijzen: Marktplaats en Facebook.