Vloerconcept Desso&Ex

Vloerconcept Desso&Ex

Wilt u iets anders met uw interieur? Iets dat de sfeer in één keer verbetert? Kijk dan eens naar de vloer. Het is niet voor niets dat in alle woonstijlen de vloer steeds meer aandacht krijgt, het is de basis voor elke leefruimte. Het trendsignalement is dan ook; meer kleur, meer dessins en meer variatie. Desso&Ex is een uniek vloerconcept, waarmee u een persoonlijke woonstijl maakt. Combineer geweven dessins, betonlook en hippe patchwork patronen. Ervaar het comfort van kamerbreed tapijt of ontwerp uw eigen kleed-op-maat en creëer een hedendaagse sfeer!

Kleurgroep Industrial Grey
Goed nieuws voor liefhebbers van een interieur met rustige kleuren, die mooi combineren met de karakteristieken van het huis. Pure materialen als hout, glas, staal en beton maken de sfeer authentiek. Met de betonlook dessins uit de tapijtcollectie Desso&Ex geeft u de ruimte een doorleefd karakter en een warme sfeer. Kies voor kamerbreed om een ruimtelijk effect te benadrukken of laat een vloerkleed op iedere gewenste afmeting maken.

Stylingtip
De zolderkamer wordt vaak vergeten als volwaardige leefruimte, maar met een patchwork dessin op de vloer wordt dit interieur meteen sfeervol. Zet een relaxfauteuil neer en u heeft een heerlijke hide-away plekje in huis om te ontspannen.

Interiorquote
“Een vloerkleed verbetert de samenhang van uw zithoek. Meestal neem ik de maat van de salontafel, tel er aan alle kanten ongeveer 50cm bij en zet er dan de banken en/of fauteuils tegen aan. Dan heeft u meteen de goede afstand om niet op te hoeven staan om uw kop koffie op tafel te zetten en er kan toch nog iemand voor u langs lopen. Een vloerkleed zal trouwens ook altijd de akoestiek in huis ten goede komen, het geluid klinkt meteen een stuk vriendelijker.” Maud Eurlings#interiorquote

 

Carpetride

Laat een reactie achter