Bedankt urban explorers, fotografen, kunstenaars en creatievelingen!

Bedankt urban explorers, fotografen, kunstenaars en creatievelingen!

Wij openden de deuren naar onze oude timmerfabriek met een lintzaag, vandiktebank, frees, schuurmachine en boor uit het begin van de vorige eeuw. De werkplaats diende als decor voor fotografie, installaties en schilderkunst. De resultaten zijn verbluffend en zeer gevarieerd. Waar de een bewust op afstand blijft, zoomt de ander in op detail. Waar de een zich beperkt tot het dramatische effect van zwart-wit, kiest de ander juist bewust voor kleur.

Burgemeester Wil Houben opent de tentoonstelling op vrijdagavond 4 november 20.00 uur. Dit is het startsein voor een week vol feestelijkheden, acties en activiteiten ter gelegenheid van het 101-jarig jubileum van Eurlings Interieurs.
De expositie Nostalgische timmerfabriek in 101 beelden gevangen… en het mini-museum 101 herinneringen aan Eurlings Interieurs… zijn te bezoeken tot en met 31 december 2016.

#urbanexplorers
#urbanexploring
#urbexing

Anita Linden

Roman Robroek1_watermerkRoman Robroek 7_watermerkRoger Coenders Fotografie-0002_logoRoger Coenders Fotografie-0001_logoRob Rikers 5946-4Rob Rikers 5895-4josdassen.11.2..josdassen.4.2Jean VandebergHelene KleinGiel Robeerst 1 watermerkEdwin Verhoef-IMG_9458 full sail liggendEdwin Verhoef- smoker chari John HuttonEdwin Verhoef- Mobius Giorgetti

 

Laat een reactie achter